Götgatan 122, 5+6 tr

Välplanerad och mycket charmig etagefyra (möjlig femma) med möblerbar balkong och milsvid utsikt!

Till salu Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

Visning tisdag 21/11 kl 17-17:30 - Varmt välkommen till denna rymliga och mycket fina etagefyra (möjlig femma) högst upp i fastigheten med möblerbar balkong och milsvid utsikt. Nu har du chans att förvärva den finaste bostaden i Brf Rektangeln med fri utsikt över Årstaviken som ger fantastisk Central Park-känsla. Bostaden är väldisponerad med en övervåning som bjuder på ett ljust vardagsrum med utgång till en möblerbar balkong med fantastiskt utsikt, ett master bedroom med egen WC samt arbetsplats. En trappa ner finner du två välplanerade sovrum, ett stilfullt kök med matplats samt ett helkaklat badrum med badkar. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare dess höga läge i huset med genomgående planlösning som skapar en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring erbjuds i flertalet garderober. Bostaden är tyst och bra ljudisolerad så du slipper höra dina grannar

Visning tisdag 21/11 kl 17-17:30 - Varmt välkommen till denna rymliga och mycket fina etagefyra (möjlig femma) högst upp i fastigheten med möblerbar balkong och milsvid utsikt. Nu har du chans att förvärva den finaste bostaden i Brf Rektangeln med fri utsikt över Årstaviken som ger fantastisk Central Park-känsla. Bostaden är väldisponerad med en övervåning som bjuder på ett ljust vardagsrum med utgång till en möblerbar balkong med fantastiskt utsikt, ett master bedroom med egen WC samt arbetsplats. En trappa ner finner du två välplanerade sovrum, ett stilfullt kök med matplats samt ett helkaklat badrum med badkar. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare dess höga läge i huset med genomgående planlösning som skapar en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring erbjuds i flertalet garderober. Bostaden är tyst och bra ljudisolerad så du slipper höra dina grannar. Sammanfattningsvis är detta en mycket trivsam och välplanerad bostad där alla kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt och passar utmärkt för den stora familjen. Det är dessutom enkelt att hitta parkering i området då det finns ett garage beläget i huset. Du kan även parkera genom boendeparkering på gatorna längst Ringvägen. Bostaden har möjlighet att enkelt göras till en femma genom att dela upp master bedroom till två sovrum, se alternativ planskiss.

Lägenheten tillhör en stor och stabil förening bestående av 388 lägenheter, varav 40 hyresrätter. Föreningen har en låg belåning med väldigt goda lokalintäkter. Mycket populär och barnvänlig förening med en stor och bilfri innergård. Här kan barnen leka skyddat och här finns bland annat fotbollsplan, mer än tio lekplatser och basketplan. Föreningen har både festlokal och övernattningsbostad att tillgå. Föreningen har också en mycket bra hemsida https://www.rektangeln22.se/. Föreningen har bekvämligheter för sina boende så som tvättstuga med 5 stora tvättmaskiner, två tumlare och två stora torkskåp, ett gym, cykelrum, boulebana, två olika grillplatser och soprum där grosopor också kan slängas.

Kvarteret kring lägenheten erbjuder allt man kan tänkas behöva. Garage finns i källarplanet som förvaltas av AMF Fastigheter och ett kortare stenkast från både tunnelbana och Ringens Centrum. I Ringens Centrum finner du bland annat matbutiker, apotek, bank, systembolag, vårdcentral, tandläkare, kiosk, massor av småbutiker samt klädesbutiker. Längs hela Götgatan finner du även ett rikligt utbud av shopping, caféer, restauranger och uteliv. Även Nytorget och Mariatorget når du genom en kortare promenad. Här bor man även med närheten till natursköna promenad- och motionsstråken längs Årstaviken, som bland annat erbjuder badbryggor och picknickparker samt vackra Helgalunden bara ett stenkast ifrån. Exemplariska kommunikationer med tunnelbanestation i huset samt flertalet bussar precis utanför porten som tar dig till stora delar av stan.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna, varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 8 495 000 kr 85 808 kr/kvm
Boarea 99 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 680 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här