Kvarnbacksvägen 123

Superfin 3:a högst upp på gaveln med balkong i sydväst!

Till salu Bromma - Riksby Stockholm kommun

Nu kan jag stolt presentera områdets bästa minitrea! Högst upp på gaveln av huset hittar vi denna optimalt planerade bostad med alla rätt. Lägenheten präglas av ett helt fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck. Generöst och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i högt sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Hela två sovrum finns att tillgå idag varpå det större har garderober för optimal klädförvaring. Köket är väl genomtänkt, stilrent renoverat och har gott om arbetsyta och förvaring. Genom en skjutdörr från köket når man det mindre sovrummet som passar alldeles utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Genomgående fina ytskikt i hela bostaden med fantastiskt vackra golv

Nu kan jag stolt presentera områdets bästa minitrea! Högst upp på gaveln av huset hittar vi denna optimalt planerade bostad med alla rätt. Lägenheten präglas av ett helt fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck. Generöst och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i högt sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Hela två sovrum finns att tillgå idag varpå det större har garderober för optimal klädförvaring. Köket är väl genomtänkt, stilrent renoverat och har gott om arbetsyta och förvaring. Genom en skjutdörr från köket når man det mindre sovrummet som passar alldeles utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Genomgående fina ytskikt i hela bostaden med fantastiskt vackra golv. Fräscht helkaklat och stambytt badrum. Rymlig och välkomnande hall med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Här är det bara att flytta in och trivas direkt!

Brf Riksby är en av Brommas allra största och bästa föreningar med mycket god ekonomi, välskötta fastigheter och låga avgifter. Föreningen består av 318 medlemslägenheter och bildades redan på 1940-talet vilket gör att man kan hålla en betydligt lägre nivå på månadsavgiften än i det stora flertalet av föreningarna i Bromma. Lågt belånad då lån/kvm ligger på endast 1676kr!

Kort gångavstånd till Brommaplan med ett bra utbud av butiker, restauranger, bankkontor, frisör, skomakare m.m. Härifrån kan ni ta tunnelbanans gröna linje in mot T-centralen och från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Arlanda och Mälaröarna. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks och Bromma Flygplats. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana i närheten av huset.

Varmt välkommen!

Säljarens upplysning: En av spisplattorna fungerar ej.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 695 000 kr
50 374 kr/kvm
Pris 2 695 000 kr 50 374 kr/kvm
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 381 kr
Visningar

söndag 24 september 14:00 - 14:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 14:00 - 14:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Riksby
Årsredovisning 2021-2022
Energideklaration Vadmalsvägen 22 & 24

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här