Charlottenburgsvägen 13

Ljus gaveltrea med exklusiv interiör!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Unikt tillfälle!


* Öppet mellan de generösa sociala ytorna
* Fransk balkong
* Kök från Balingslöv
* Gott om förvaringsmöjligheter
* Tillhörande stort källarförråd
* Garage med ladd platser i huset, lediga platser finns
* Gemensam takterrass
* Övernattningslägenhet finns i föreningen
* 6 lokaler som inbringar intäkter till föreningens kassa
* 10 minuters cykelavstånd till Hagaparken

Varmt välkommen till denna denna fina hörntrea med fransk balkong i söderläge. Mycket trevlig lägenhet med en social och öppen känsla där det ges möjlighet att umgås med familj och vänner.
Det första som möter dig är den välkomnande hallen med förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Längre in i lägenheten finner du ett modernt och välutrustat kök från Ballingslöv, som integreras sömlöst med det rymliga vardagsrummet. Köket är utrustat med toppmodern maskinell utrustning från Siemens. De stora fönstren i bostaden släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Vidare finns två sovrum, varav master bedroom med bra förvaring i en välinredd walk-in closet

Unikt tillfälle!


* Öppet mellan de generösa sociala ytorna
* Fransk balkong
* Kök från Balingslöv
* Gott om förvaringsmöjligheter
* Tillhörande stort källarförråd
* Garage med ladd platser i huset, lediga platser finns
* Gemensam takterrass
* Övernattningslägenhet finns i föreningen
* 6 lokaler som inbringar intäkter till föreningens kassa
* 10 minuters cykelavstånd till Hagaparken

Varmt välkommen till denna denna fina hörntrea med fransk balkong i söderläge. Mycket trevlig lägenhet med en social och öppen känsla där det ges möjlighet att umgås med familj och vänner.
Det första som möter dig är den välkomnande hallen med förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Längre in i lägenheten finner du ett modernt och välutrustat kök från Ballingslöv, som integreras sömlöst med det rymliga vardagsrummet. Köket är utrustat med toppmodern maskinell utrustning från Siemens. De stora fönstren i bostaden släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Vidare finns två sovrum, varav master bedroom med bra förvaring i en välinredd walk-in closet. Det andra sovrummet är rymligt med goda förvaringsmöjligheter. Genomgående i bostaden ligger det lättskött vitlaserad askparkett.

Här erbjuds ett helkaklat badrum med dusch samt tvätt- och torkmöjligheter direkt i bostaden, vilket gör vardagsbestyren ännu enklare att hantera.

Fastigheten har flera cykelförråd samt ett välorganiserat sopsorteringsrum. Garage finns i två plan om 32 platser per plan med infart från Östervägen.

NÄROMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt med tre småparker precis intill huset. Samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av service och flera restauranger/ caféer. I huset ligger Brödernas hamburgerrestaurang samt Lulu Sushi och Poké. Vidare finns i huset Ambrosia (grekiska matvaror), Circus (second hand barnkläder) samt en skönhetssalong. Mindre matinköp gör ni enklast på Ica Furuvik intill ”Stråket” som bara ligger ett stenkast från porten. Här ligger också Texas Longhorn och Esuki sushi som levererar sushi som besökare vallfärdar till. För en After Work eller bara livsnjutning i vardagen rekommenderas Enrico´s café & vinbar med trevlig uteservering under sommaren. Vinbaren vill lyfta fram viner och tilltugg från mindre producenter. På kvarterskrogen Dick Turpin kan ni ta en bit mat eller något att dricka samtidigt som olika matcher visas på storbildsskärm. Mest uppskattat en helgmorgon är Du Bon Pain - "gott bröd" Råsundas troligtvis populäraste bageri med ett brett utbud av småkakor, bullar, frukostfrallor och matbröd. Vill ni ta en fika eller lunch erbjuder Café Mezzo riktigt bra kaffe och sallader som ni kan avnjuta på den trivsam uteservering i bästa solläge. Längs med Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek, köttaffär och trevliga butiker.
Uppe i Filmstaden, som ligger vid Näckrosen tunnelbanestation kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna biograf. Området kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger ett våffelcafé och restauranger att besöka innan eller efter ett biobesök.

En kort promenad bort ligger Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, all tänkbar service, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också Ica Kvantum och Hemköp för större matinköp och ni parkerar bekvämt i garaget under gallerian. Till Solna Centrum är det inte heller långt och här finns förutom shopping och lunchrestauranger, vårdcentral, systembolag, bank mm. Här ligger också Solna Busstorg och T-banan Solna Centrum.

GRÖNOMRÅDEN /FRITID/ HOBBY
I närområdet ligger två Puls & Träning anläggningar och den personliga yogastudion Little Peace yoga. I Mall of Scandinavia har SATS en stor anläggning med både gym och träningsklasser. För dig som gillar att träna utomhus når ni Råstasjön ett kvarter bort. Råstasjön möter upp Lötsjön och tillsammans bildar de båda sjöarna en motionsslinga på ca 5 km längs vattnet. Intill Råstasjön ligger Solna Rackethall. I utkanten av Solna, norr om E18 ligger Ursviks stora motionsområde med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning under vintertid. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor precis intill vattnet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar vid Näckrosen som nås på ca 5 minuters promenad. T-banan tar er till Solna C på någon minut eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan - 6 min eller Kista - 5 min. Buss 515 avgår på Råsundavägen. Bussen passerar Solna station och går därefter hela vägen in till Odenplan. Vid Solna station kan ni hoppa på tvärbanan eller pendeltåg. Pendeltåget tar er till bl.a. Odenplan på ett stopp eller vidare mot Arlanda. Tvärbanan går bort till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. Med bil kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats/ Bromma Blocks. Arlanda ligger också tidsmässigt nära, flygbussarna avgår från Haga Norra, och tar ni pendeltåget tar det 40 min till Arlanda. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.


Välkommen på visning! - Gurvinder Singh, Notar Solna

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 83 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 152 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här