Abiskovägen 6

Smakfullt renoverad trerumslägenhet med ett högt och fritt läge som bör upplevas!

Till salu Vällingby - Centrum Stockholm kommun

Hjärtligt välkommen till en ljus och rymlig trerumslägenhet med ett högt och fritt läge. Här bor ni mycket centralt, nära fina grönområden, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Ljus och rymd präglar hela bostaden som är optimalt planerad med stora härliga rum som ger generösa ytor. Fönster med vackert ljusinsläpp. Innanför lägenhetsentrén möter ni en ljus och välkomnande hall med vacker vy mot vardagsrum. En hall med inbyggd garderob som ger goda förvaringsmöjligheter. Smakfullt inrett kök med plats för matbord

Hjärtligt välkommen till en ljus och rymlig trerumslägenhet med ett högt och fritt läge. Här bor ni mycket centralt, nära fina grönområden, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Ljus och rymd präglar hela bostaden som är optimalt planerad med stora härliga rum som ger generösa ytor. Fönster med vackert ljusinsläpp. Innanför lägenhetsentrén möter ni en ljus och välkomnande hall med vacker vy mot vardagsrum. En hall med inbyggd garderob som ger goda förvaringsmöjligheter. Smakfullt inrett kök med plats för matbord. Gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Rymligt och vackert vardagsrum med parkett och trevlig, möblerbar balkong med inbjudande vy över området och föreningens grönskande trädgård samt områdets förskola. De rymliga och lättmöblerade sovrummen rymmer bl.a. dubbelsäng och det finns även plats för exempelvis byrå eller skrivbord. Flera platsbyggda garderober med goda förvaringsmöjligheter finner vi både i sovrum och hall. Det helkaklade badrummet är erbjuder en dusch, handfat, spegel, skåp samt tvättmaskin. Separat klädkammare för diverse förvaring.
Bostaden är ljus och smakfullt renoverad. Detta är ett hem att trivas i och som bör upplevas.

Brf Kapprocken är mycket omtyckt och populär. En välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi samt välskötta fastigheter med flertalet stora renoveringar gjorda. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd samt ett mindre matkällarförråd. Tvättstuga finns och cykel- och barnvagnsrum finns lättillgängligt. Här bor ni både centralt och nära fina grönområden.

Abiskovägen 6 är beläget i ett lugnt och härligt område, med gångavstånd till Vällingby Centrum och dess rikliga utbud, med bra shopping i ett stort antal butiker, biograf, bibliotek, medborgarhuset Trappan med Kulturhuset Stadsteaterns satellitscen, caféer, restauranger och isbana på vintern. Förskola finns nära och grundskola på cykelavstånd.

Utmärkta kommunikationer med ett flertal busslinjer och tunnelbana från Vällingby Centrum. För den som önskar finns det gott om idrottsplatser i närområdet, Vällingby sim- och idrottshall på tvåhundra meters avstånd, och nära även till populära Nälstabadet. I de vackra och naturnära omgivningarna finns både löparslingor och vackra promenadstråk bl.a. längs Mälarens strand. Närhet till flera bad vid Mälaren.

- Flexibelt tillträde
- Låg månadsavgift inkl. internet
- Smakfull inrett kök
- Balkong med fritt läge
- Mycket stabil bostadsrättsförening
- Två förråd
- Tvättstuga i bostadsrättsföreningen
- Nära tunnelbana och centrum

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Denna smakfullt renoverad trea bör upplevas!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 475 000 kr 35 357 kr/kvm
Boarea 70 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 790 kr
Visningar

söndag 24 september 14:45 - 15:30

Mäklare Vällingby

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 24 september 14:45 - 15:30

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här