Sankt Göransgatan 153, vån 5

Till salu Kungsholmen Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna välplanerade mini-2:a med solig balkong om ca 11 kvm! Här bor ni centralt på Kungsholmen med direkt närhet såväl vatten- som grönområden invid Hornsberg och Kungsholms strand samt med goda kommunikationer i form av Stadshagens tunnelbanestation och flertalet innerstadsbussar utanför porten. Lägenheten har en mycket välplanerad och genomtänkt planlösning där man lyckats utnyttja alla kvadratmeter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten dess sällskapliga karaktär och rymliga känsla. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för såväl soffgrupp som skrivbord eller annat önskat möblemang. Köket är stilrent med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor, gott om arbetsyta på träbänkskiva samt utrustat med ugn, induktionshäll, köksfläkt och kyl/frys. Sovrummet är rofyllt och rymmer dubbelsäng samt har utgång till den stora möblerbara balkongen. Badrummet är stambytt och helkaklat i ljusa och stilrena materialval samt utrustat med wc, handfat, spegelskåp, dusch och handdukstork

Varmt välkomna till denna välplanerade mini-2:a med solig balkong om ca 11 kvm! Här bor ni centralt på Kungsholmen med direkt närhet såväl vatten- som grönområden invid Hornsberg och Kungsholms strand samt med goda kommunikationer i form av Stadshagens tunnelbanestation och flertalet innerstadsbussar utanför porten. Lägenheten har en mycket välplanerad och genomtänkt planlösning där man lyckats utnyttja alla kvadratmeter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten dess sällskapliga karaktär och rymliga känsla. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för såväl soffgrupp som skrivbord eller annat önskat möblemang. Köket är stilrent med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor, gott om arbetsyta på träbänkskiva samt utrustat med ugn, induktionshäll, köksfläkt och kyl/frys. Sovrummet är rofyllt och rymmer dubbelsäng samt har utgång till den stora möblerbara balkongen. Badrummet är stambytt och helkaklat i ljusa och stilrena materialval samt utrustat med wc, handfat, spegelskåp, dusch och handdukstork. Hallen är mycket välkomnande och har goda förvaringsmöjligheter i både platsbyggd och fristående garderober.

Här bor du i den äkta och stabila bostadsrättsföreningen Tjället 6 bestående av 182 bostadsrätter, 2 hyresrätter samt 3 hyreslokaler. Huset är byggt 1949 och är idag kulturmärkt eftersom att det är ett av få innerstadshus från 50-talet som finns kvar i originalskick. Föreningen har en låg belåning om endast 3 061 kr/kvm enligt årsredovisningen 2022 och har bra bekvämligheter för dess medlemmar. Det finns bland annat en gemensam takterrass med fantastisk utsikt, cykelförråd, festlokal, övernattningslägenhet för gäster och en fräsch relaxavdelning med bastu.

Här bor du med direkt närhet till såväl grönska som innerstadens puls. I närområdet finner du ett stort utbud av både service, mat, gym och shopping. Ett stenkast bort ligger Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längs kanalen samt Hornsbergs Strands badbryggor. Med en kort promenad når du Lindhagens Galleria med bland annat apotek, systembolaget och Ica Maxi samt Västermalmsgallerian och shoppingstråken vid Fridhemsplan. Utmärkta kommunikationer i området med flertalet bussar och Stadshagens T-banestation utanför porten.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 2 895 000 kr 96 500 kr/kvm
Boarea 30 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
1 491 kr
Visningar

söndag 24 september 14:00 - 14:30

Välkommen på visning! Anmäl er till 0708-677025.

Boka
Mäklare Kungsholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 14:00 - 14:30

Välkommen på visning! Anmäl er till 0708-677025.

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här