Enskedevägen 166, 2 tr

Generös 2:a med gavelläge och balkong mot gård

Till salu Svedmyra/Enskede Stockholm kommun

Välkommen till denna rymliga 2:a med härlig balkong belägen mot föreningens gård och i modern fastighet med hiss. Lägenheten är producerad år 2019 och ytterst välplanerad och i fint skick. Här finner ni ett generöst sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social och hemtrevlig atmosfär. Lägenheten har dessutom utmärkt förvaring med två garderobsväggar samt separat källarförråd. Genomgående hög standard med parkettgolv, vitmålade väggar och modernt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Badrummet är mycket rymligt och erbjuder tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och duschhörna med glasvägg. Trevlig förening som äger marken, har gott om likvida medel och erbjuder sina boende ett stort varmgarage som nås med hissen samt välskötta utomhusytor

Välkommen till denna rymliga 2:a med härlig balkong belägen mot föreningens gård och i modern fastighet med hiss. Lägenheten är producerad år 2019 och ytterst välplanerad och i fint skick. Här finner ni ett generöst sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social och hemtrevlig atmosfär. Lägenheten har dessutom utmärkt förvaring med två garderobsväggar samt separat källarförråd. Genomgående hög standard med parkettgolv, vitmålade väggar och modernt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Badrummet är mycket rymligt och erbjuder tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och duschhörna med glasvägg. Trevlig förening som äger marken, har gott om likvida medel och erbjuder sina boende ett stort varmgarage som nås med hissen samt välskötta utomhusytor.

Svedmyra är ett härligt område till stor del bestående av villabebyggelse. Här bor man på höjden, en kort promenad från T-bana Svedmyra och Tallkrogen som tar dig till Stockholm Central på ca 15 minuter. Här bor ni dessutom granne med Majroskogen som är omtyckt för sin fantastiska natur och sitt friluftsliv. För mer grönområden finns också Svedmyraskogen. Bortsett från goda kommunikationer och närhet till natur finns också sushirestaurang, thairestaurang och pizzeria i området. Likaså fantastiska ICA Kvantum BEA med allt från charkdisk till målarfärg. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. Härliga Oppundaparken med lekplats, fotbollsplan samt utegym finns endast ett par hundra meter från lägenheten. Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 495 000 kr 52 164 kr/kvm
Boarea 67 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 152 kr
Visningar

söndag 24 september 13:00 - 13:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 13:00 - 13:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Prospekt
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här