Tellusvägen 110B

Rymlig 4:a med hög standard och balkong - Mycket populärt område!

Till salu Sollentuna Sollentuna kommun

Välkomna till denna väldisponerade och smakfulla 4:a som ni finner i familjevänligt område. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och sobra materialval, på golvet ligger ett fint parkettgolv som bryter av mot de ljusa väggarna. Här finner ni tre rymliga och bra sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönsterpartier, med en charmig fransk balkong. Lägenhetens badrum har klinker på golvet och delvis kaklade väggar, i fina och ljusa färger. Lägenhetens hjärta och självklara knytpunkt är köket. Här möts funktion och finess och skapar perfektion! Vita moderna luckor, trendigt grönt kakel, goda arbetsytor samt gott om förvaring

Välkomna till denna väldisponerade och smakfulla 4:a som ni finner i familjevänligt område. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och sobra materialval, på golvet ligger ett fint parkettgolv som bryter av mot de ljusa väggarna. Här finner ni tre rymliga och bra sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönsterpartier, med en charmig fransk balkong. Lägenhetens badrum har klinker på golvet och delvis kaklade väggar, i fina och ljusa färger. Lägenhetens hjärta och självklara knytpunkt är köket. Här möts funktion och finess och skapar perfektion! Vita moderna luckor, trendigt grönt kakel, goda arbetsytor samt gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys inbyggd mikro, varmlufts ugn, induktionshäll samt diskmaskin. Här får en stor matplats plats där både familj och vänner kan umgås. Från köket nås också den härliga balkongen som blickar ut över föreningens trevliga innergård!

Stabil och solid förening med möjlighet att hyra garageplats samt förråd för de med ytterligare förvaringsbehov.

För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots det blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område med bara några minuters promenadavstånd till Sollentuna Centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 17 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala eller buss som trafikerar hela norrort. Dessutom närhet till grönområde, bad och parker längs Edsviken samt fina promenadstråk för den motionsvillige.

Familjevänlig lägenhet i ett lugnt område med närhet till allt man kan tänka sig - det bästa av två världar!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 950 000 kr 35 586 kr/kvm
Boarea 111 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 397 kr
Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här