Fatburs Kvarngata 3, 4 tr

Välplanerad och mycket fin 4,5:a med inglasad balkong i stor och trevlig förening!

Till salu Södermalm Stockholm kommun

*Accepterat pris* - Välkommen till denna välplanerade och mycket fina 4,5:a med inglasad balkong på populär adress i hjärtat av Södermalm. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, tre välplanerade sovrum, en tidigare klädkammare som gjorts till ett mysigt sovrum med arbetsplats, två helkaklade badrum samt en välkomnande hall. Exemplarisk förvaring erbjuds i en stor klädkammare samt i flertalet garderober. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare bostaden höga läge i huset som i kombination med den genomgående planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för den stora familjen. Stor och trevlig förening med flertalet bekvämligheter för sina boenden så som möjlighet till garageplats, bastu, gästrum, cykel- barnvagnsrum samt flertalet tvättstugor. Föreningen har dessutom en vacker och lummig innergård med plats för umgänge för både vuxna och barn med bersåer, utemöbler samt lekplats/sandlåda

*Accepterat pris* - Välkommen till denna välplanerade och mycket fina 4,5:a med inglasad balkong på populär adress i hjärtat av Södermalm. Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt kök, tre välplanerade sovrum, en tidigare klädkammare som gjorts till ett mysigt sovrum med arbetsplats, två helkaklade badrum samt en välkomnande hall. Exemplarisk förvaring erbjuds i en stor klädkammare samt i flertalet garderober. Rikligt ljusinsläpp ges i hela bostaden tack vare bostaden höga läge i huset som i kombination med den genomgående planlösningen ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för den stora familjen. Stor och trevlig förening med flertalet bekvämligheter för sina boenden så som möjlighet till garageplats, bastu, gästrum, cykel- barnvagnsrum samt flertalet tvättstugor. Föreningen har dessutom en vacker och lummig innergård med plats för umgänge för både vuxna och barn med bersåer, utemöbler samt lekplats/sandlåda.

Området är beläget i hjärtat av Södermalm med flertalet charmiga promenad - och lekområden för barnfamiljen i omedelbar närhet. I området finner du Swedenborgsgatan med dess stora utbud av butiker och restauranger. Optimala kommunikationsmöjligheter ges med flertalet busslinjer och pendeltåg från Södra station, ca 7 minuters gångväg till T-bana Mariatorget och Medborgarplatsen. Ett stenkast bort erbjuds även vackra promenadstråk längs med Årstaviken vid Tantolunden med badplats på sommaren och skridskoåkning under vinterhalvåret.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 8 200 000 kr 70 085 kr/kvm
Boarea 117 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
9 361 kr
Visningar

söndag 3 december kl. 14:45 - 15:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 3 december kl. 14:45 - 15:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här