Hövdingagatan 33

Kommande försäljning Aspudden - Örnsberg Stockholm kommun

Med ett lugnt och naturnära läge, finner ni denna trevliga tvårummare med rymliga ytor och en solig, härlig balkong mot föreningens lummiga innegård!

Bostaden bjuder på 56 välplanerade kvadratmeter och ett rikligt ljusinsläpp ifrån dubbla väderstreck med grönskande utsikt utanför varje fönster. Här kombineras charmiga originaldetaljer med delvis renoverade inslag vilket skapar karaktär och en väldigt trevlig atmosfär. I stor del av lägenheten ligger en vacker fiskbensparkett på golvet och väggarna är målade i vitt. Köket erbjuder vita, sneda skåpluckor och gott om arbetsyta på en bänkskiva i trä. Framför kökets fönsterparti finns utrymme för ett ordentligt matbord för ca 4-6 personer. Vidare finner du ett väl tilltaget vardagsrum med lättmöblerade ytor och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och som har direkt anslutning till bostadens soliga balkong. Badrummet är stambytt 2016 och helkaklat i diskreta färgval

Med ett lugnt och naturnära läge, finner ni denna trevliga tvårummare med rymliga ytor och en solig, härlig balkong mot föreningens lummiga innegård!

Bostaden bjuder på 56 välplanerade kvadratmeter och ett rikligt ljusinsläpp ifrån dubbla väderstreck med grönskande utsikt utanför varje fönster. Här kombineras charmiga originaldetaljer med delvis renoverade inslag vilket skapar karaktär och en väldigt trevlig atmosfär. I stor del av lägenheten ligger en vacker fiskbensparkett på golvet och väggarna är målade i vitt. Köket erbjuder vita, sneda skåpluckor och gott om arbetsyta på en bänkskiva i trä. Framför kökets fönsterparti finns utrymme för ett ordentligt matbord för ca 4-6 personer. Vidare finner du ett väl tilltaget vardagsrum med lättmöblerade ytor och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och som har direkt anslutning till bostadens soliga balkong. Badrummet är stambytt 2016 och helkaklat i diskreta färgval. Sammanfattningsvis är detta en väldigt trevlig lägenhet med lugnt och fint läge med närhet till det mesta, i ett oerhört populärt område.

Brf Hövdingagatan 33-35 är en äkta förening som bildades 2016. Föreningen består av totalt 16 st lägenheter, varav 3 st hyresrätter vilket kan ses som ett dolt kapital vid en framtida avyttring. I samband med att föreningen förvärvade fastigheten 2016 så utfördes omfattande renoveringar i form av bland annat stambyte, el-byte etc. Föreningen äger marken (ej tomträtt) och erbjuder sina medlemmar gemensam tvättstuga, förråd, en trevlig innegård samt ett kollektivt avtal för Kabel-tv där grundutbudet ingår i avgiften.

Här bor du i ett populärt och naturskönt område som bjuder på en härlig småstadskänsla samtidigt som det är väldigt nära till Stockholms citypuls. Bostaden är belägen på en lugn gata med en kort promenad till restauranger, butiker, tunnelbana och service. Ca 200 meter ifrån bostaden finner du Coops matbutik och 270 m från bostaden ligger Örnsbergs tunnelbanestation som tar dig till Liljeholmen på 5 minuter och därifrån vidare till T-centralen på 10 minuter. Liljeholmen är en knutpunkt med kompletterande kommunikationer, ytterligare shoppingmöjligheter, restauranger, matbutiker samt Systembolag. Genom en härlig promenad når du snabbt och smidigt Mälarens vatten och populära Hägerstenshamnen samt Örnsbergs båtklubb. Likväl fridfulla Vinterviken och dess omtyckta trädgårdskafé, kolonilotter, padel- och tennisbanor, båtklubbar, kajakuthyrning och Restaurang Winterviken som är inhyst i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Här kan ni njuta av en promenad längs vattnet intill marinan och ta ett dopp från både strand, bryggor och klippor. Ett stenkast från lägenheten finner du även Aspuddens IP, Aspuddsparken och Aspuddens populära bangolf.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 56 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 086 kr
Mäklare Liljeholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här