Högalidsgatan 29, 0,5 tr

Välplanerad och mycket fin etta i välskött förening i populära Hornstull!

Till salu Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta i välskött förening i hjärtat av Hornstull. Bostaden är väldisponerad med ett lättmöblerat rum, praktiskt kök, välkomnande hall samt ett helkaklat badrum med badkar. Trevligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare ett spröjsat fönsterparti. Praktisk förvaring i en inbyggd garderob. Fastigheten ligger i ett högt läge så en härlig känsla av rymd finns i bostaden. Tidstypiska attribut så som vacker fiskbensparkett, speglade dörrar, generös takhöjd samt spröjsat fönster med djup fönsternisch ger lägenheten sin charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar perfekt för ensamhushållet

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina etta i välskött förening i hjärtat av Hornstull. Bostaden är väldisponerad med ett lättmöblerat rum, praktiskt kök, välkomnande hall samt ett helkaklat badrum med badkar. Trevligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare ett spröjsat fönsterparti. Praktisk förvaring i en inbyggd garderob. Fastigheten ligger i ett högt läge så en härlig känsla av rymd finns i bostaden. Tidstypiska attribut så som vacker fiskbensparkett, speglade dörrar, generös takhöjd samt spröjsat fönster med djup fönsternisch ger lägenheten sin charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar perfekt för ensamhushållet. Välskött och omtyckt förening som dessutom äger sin mark.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd-, inrednings och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden ett stenkast från lägenheten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 195 000 kr
104 524 kr/kvm
Pris 2 195 000 kr 104 524 kr/kvm
Boarea 21 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 438 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här