Pipers Väg 57

Radhus med gångavstånd till tunnelbana!

Till salu Bergshamra Solna kommun

Varmt välkommen till detta charmiga radhus med väldisponerade kvadratmeter på två våningsplan med renoverade badrum på vardera plan med dusch, badkar och tvättmaskin. Direkt när ni kliver in möts ni av en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I bostadens markplan ligger ett fullt utrustat modernt kök med plats för större matgrupp, ett rymligt vardagsrum med möjlighet till varierad möblering med utgång till den större av bostadens två uteplatser. Den mysiga och lummiga uteplatsen på baksidan blir lätt en favoritplats att avnjuta en ledig dag i den sköna solen. Här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen oas av växter och buskar. En trappa upp finner du tre sovrum med plats för säng och skrivbord. Vill du ha två större sovrum istället kan du enkelt ta ner väggen mellan de två mindre rummen (se planritning)

Varmt välkommen till detta charmiga radhus med väldisponerade kvadratmeter på två våningsplan med renoverade badrum på vardera plan med dusch, badkar och tvättmaskin. Direkt när ni kliver in möts ni av en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I bostadens markplan ligger ett fullt utrustat modernt kök med plats för större matgrupp, ett rymligt vardagsrum med möjlighet till varierad möblering med utgång till den större av bostadens två uteplatser. Den mysiga och lummiga uteplatsen på baksidan blir lätt en favoritplats att avnjuta en ledig dag i den sköna solen. Här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen oas av växter och buskar. En trappa upp finner du tre sovrum med plats för säng och skrivbord. Vill du ha två större sovrum istället kan du enkelt ta ner väggen mellan de två mindre rummen (se planritning). Vid ingången finns en fin träaltan där man kan avnjuta en god kaffe i morgonsolen medan ni blickar ut över den lugna gården.

I Bergshamra bor ni med det bästa från två världar, natursköna områden och samtidigt centralt med närhet till utmärkta kommunikationer. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby C, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m. Att cykla till city tar endast 20 min.

Stadsdelen Bergshamra har många lockelser, mycket omtalat är den unika tillgången till Ulriksdals och Brunnsvikens grönskande lummiga parker och trädgårdar med sjökontakt i både norr och söder. Här kan man sysselsätta sig med en mängd aktiviteter såsom t.ex. båt- och kanotturer, bad eller bara ta en mysig promenad i de vackra omgivningarna med många intressanta kulturbyggnader och med dess rika flora och fauna. Under den kallare tiden på året kan man åka skridskor på den plogade skridskobanan samt ta en fika i det populära Café Sjöstugan. Om sommaren är det bara att slänga på sig badrocken och promenera ner till Brunnsviken för ett morgondopp. I närområdet finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. Även vackra Hagaparken är ett populärt utflyktsmål med många sevärdheter, ett av de populäraste är Fjärilshuset.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område. Här finns tillgång till skolor i samtliga åldrar i närområdet. I området finns en av Bergshamras mest populära förskolor. För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis samt motionsslinga.
Bergshamra Centrum ligger i närheten med matbutiker, apotek, vårdcentral, bibliotek, restauranger, skola samt flera förskolor i närheten.

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 5 495 000 kr 61 742 kr/kvm
Boarea 89 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 791 kr
Visningar

söndag 10 december kl. 12:10 - 12:40

Varmt välkommen!

Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 10 december kl. 12:10 - 12:40

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här