Tibastvägen 7

Välrenoverad villadröm i perfekt söderläge!

Till salu Hässelby - Södra Villastad Stockholm kommun

Med ett fantastiskt läge, påkostat och smakfullt renoverat finner vi denna rymliga villa. Tilltalande planlösning med härliga ytor för socialt umgänge för nära och kära. Rymligt och stilfullt kök från Epoq med högkvalitativa vitvaror från Siemens. Köket erbjuder en härlig köksö med vinkyl och mycket bra förvaring i skåp och lådor. Separat matsal för mysiga stunder. Stort och ljust vardagsrum med utgång till insynsskyddad trädgård och mycket vackert växthus. Möjlighet till fyra sovrum

Med ett fantastiskt läge, påkostat och smakfullt renoverat finner vi denna rymliga villa. Tilltalande planlösning med härliga ytor för socialt umgänge för nära och kära. Rymligt och stilfullt kök från Epoq med högkvalitativa vitvaror från Siemens. Köket erbjuder en härlig köksö med vinkyl och mycket bra förvaring i skåp och lådor. Separat matsal för mysiga stunder. Stort och ljust vardagsrum med utgång till insynsskyddad trädgård och mycket vackert växthus. Möjlighet till fyra sovrum. Stort hobbyrum, förråd och flera garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Två badrum samt separat tvättstuga. Isolerat varmgarage och uppfart med plats för bil och möjlighet till elbilsladdning. Många tunga renoveringar och förbättringar genomförda, såsom dränering, ny avloppsstam, fasadrenovering/målning och nya fönster på nedervåningen. Ett hus att bara flytta in i som dessutom präglas av ljus, rymd och harmoni. Trädgården ramas in av den härliga naturkänslan samt erbjuder förutom fruktträd, blommor och växter ett fantastiskt växthus i perfekt söderläge. Här skiner solen hela dagen och en bra bit in på kvällen.

Villan ligger i ett välskött och vänligt grannskap med alla dess fördelar. Huset är beläget i Hässelby Södra Villastad, ett stenkast från Mälaren. Hässelby Allmänna bad och strandpromenaden vid Mälaren är bara några minuters promenad bort. I närheten finns även vackra Riddersviks Herrgård, Kyrkhamn och Görvälns naturreservat med härliga strövområden. Området omges av inbjudande cykel- och promenadstråk, båtplatser och flera fina bad. Vintertid är det bara att snöra på sig skridskorna för en tur på isen. För båtägare är Hässelby rena drömmen, med flertalet båtklubbar på gångavstånd. Några minuters bilfärd utmed Lövstavägen tar dig till Hässelbys egen golfbana (Hässelby golf), en niohålsbana med en välbesökt Driving Range. Hässelby kan stoltsera med att ha en av Sveriges största idrottsföreningar, Hässelby Sportklubb, som gjort sig känd inom flera grenar och med fina resultat. Hässelby Slott har en spännande historia bakom sig, och inte minst, vacker omgivning, som lämpar sig för härliga promenader eller en picknick i det gröna. Sedan några år tillbaka benämns Hässelby Slott "Musikslottet" och man har återtagit den ursprungliga stavningen Hesselby slott.
Närhet till förskola och skola samt populära Åkermyntan Centrum och det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger samt tunnelbana och busstrafik.

Välrenoverad villadröm i perfekt söderläge!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Aktuellt bud 5 000 000 kr
43 860 kr/kvm
Pris 4 975 000 kr 43 640 kr/kvm
Boarea 114 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 19 kvm
Mäklare Vällingby

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Besiktningsprotokoll Tibastvägen 7
Energideklaration Tibastvägen 7

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här