Björkbacksvägen 26

Extra högt gavelläge på andra våningen!

Till salu Bromma - Ulvsunda Stockholm kommun

Missa inte den här fina tvåan med en helt fantastisk balkong i ett soligt sydvästläge med en ståtlig ek utanför! Bostaden är belägen på gaveln med ett extra högt läge på andra våningen och fönster i tre väderstreck vilket gör just den här lägenheten väldigt ljus och trivsam. Planlösningen är helt optimal med välplanerade rum och vackra trägolv i vardagsrum, sovrum och hall. Vardagsrummet bjuder på fönster åt två håll samt utgång till den soldränkta balkongen med härlig vy av det charmiga 20-tals huset mitt emot. Det insynsskyddade sovrummet ligger ostört och kan enkelt möbleras med dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Det finns inbyggd förvaring som lämpar sig utmärkt till kläder och annat som önskas. I köket har luckorna lackats om i en grå färg som matchar snyggt ihop med de svarta handtagen och de vita kaklet. Kökets utrustning består av diskmaskin (2023), spis med ugn samt kyl/frys

Missa inte den här fina tvåan med en helt fantastisk balkong i ett soligt sydvästläge med en ståtlig ek utanför! Bostaden är belägen på gaveln med ett extra högt läge på andra våningen och fönster i tre väderstreck vilket gör just den här lägenheten väldigt ljus och trivsam. Planlösningen är helt optimal med välplanerade rum och vackra trägolv i vardagsrum, sovrum och hall. Vardagsrummet bjuder på fönster åt två håll samt utgång till den soldränkta balkongen med härlig vy av det charmiga 20-tals huset mitt emot. Det insynsskyddade sovrummet ligger ostört och kan enkelt möbleras med dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler. Det finns inbyggd förvaring som lämpar sig utmärkt till kläder och annat som önskas. I köket har luckorna lackats om i en grå färg som matchar snyggt ihop med de svarta handtagen och de vita kaklet. Kökets utrustning består av diskmaskin (2023), spis med ugn samt kyl/frys. Badrummet med sitt stora fönster är inrett med bl.a. egen tvättmaskin (2023), dusch samt handdukstork.

Balkongen är uppmätt av säljaren till ca 4 kvm.

Ett mycket trivsamt boende med tillgång till två förråd i källaren (säljaren har mätt upp till ca 2,4 kvm respektive ca 1 kvm) och närmsta tvättstuga i huset bredvid. Föreningen har en övernattningslägenhet som går att boka för besökande gäster, det finns även två bastun. Väldigt mysiga omgivningar runt huset och med flera uteplatser mellan husen på gatan. Stabil brf med god ekonomi och flera stora renoveringar gjorda.

Ulvsunda/Johannesfred är ett grönskande område mitt i Bromma med ständig närhet till vattnet. Badmöjligheter samt utsökta promenad- och joggingstråk utefter Ulvsundasjön och Lillsjön. Vid Lillsjön finns ett trevligt utegym. Nära till Ulvsunda Slott där man kan lyxa till det med en mysig hotellfrukost, en dag på spaet eller staycation med trerättersmiddag. Shopping vid Bromma Blocks med flera restauranger och caféer, även Stora Coop och Ica Maxi. Vill man ta shoppingen till en högre nivå kan man enkelt ta sig till Mall of Scandinavia med hjälp av tvärbanan på 17 minuter.

Området har mycket goda kommunikationsmöjligheter, både med tvärbana och bussar. En station bort med tvärbanan ligger Alvik och du kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Från Alvik går gröna linjens tunnelbana in mot city (ca 10 min) och här ligger Alviks Torg som erbjuder butiker, restauranger, gym samt den anrika SALK-hallen. Åt andra hållet med tvärbanan nås Bromma Blocks och Bromma Flygplats, Sundbyberg och Solna. Endast några minuter från bostaden ligger busshållplatsen där man kan åka vidare mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 250 000 kr 48 387 kr/kvm
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 348 kr
Visningar

söndag 24 september 11:30 - 12:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:15 - 17:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 11:30 - 12:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:15 - 17:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt Björkbacksvägen 26
Energideklaration Tallbacksvägen 3-5
Energideklaration Björkbacksvägen 24-26
Energideklaration Lindstigen 1-7, 2020
Energideklaration Björkbacksvägen 36-38
Årsredovisning 2022
Stadgar 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här