Erstagatan 26, 6tr

Unik ateljévåning med underbart ljusinsläpp!

Kommande försäljning Södermalm - Katarina Sofia Stockholm kommun

Högst upp i huset ligger denna helt unika vindslägenhet. Bostaden har på ett stilfullt sätt renoverats med fina materialval och genomtänka lösningar. Mycket fint ljusinsläpp via 12 fönster och med öppet upp till nock skapas en luftig och ljus lägenhet som bara måste upplevas på plats. En genomgripande renovering har skett där alla ytskikt har setts över, nytt kök och genomtänkt disponering av golvytan. Köket erbjuder goda förvarings och arbetsytor, det är stilrent med släta luckor med rostfria handtag samt en slittålig bänkskiva och stänkskydd i granitkeramik. Köket är maskinellt utrustat med tvättmaskin, diskmaskin, kyl, frys, ugn och induktionshäll med underliggande köksfläkt. Social och öppen planlösning som ger rum för stort matbord för många härliga middagskvällar

Högst upp i huset ligger denna helt unika vindslägenhet. Bostaden har på ett stilfullt sätt renoverats med fina materialval och genomtänka lösningar. Mycket fint ljusinsläpp via 12 fönster och med öppet upp till nock skapas en luftig och ljus lägenhet som bara måste upplevas på plats. En genomgripande renovering har skett där alla ytskikt har setts över, nytt kök och genomtänkt disponering av golvytan. Köket erbjuder goda förvarings och arbetsytor, det är stilrent med släta luckor med rostfria handtag samt en slittålig bänkskiva och stänkskydd i granitkeramik. Köket är maskinellt utrustat med tvättmaskin, diskmaskin, kyl, frys, ugn och induktionshäll med underliggande köksfläkt. Social och öppen planlösning som ger rum för stort matbord för många härliga middagskvällar. Naturlig plats för soffa och soffbord där man kan koppla av framför den stora öppna spisen under de mörka månaderna samtidigt som man kan se stjärnhimmeln genom takfönsterna.
Mysigt sovdel bakom industriglasväggarna med plats för dubbelsäng och sängbord, önskar man mer avskärmat kan såklart en dörr sättas in. Badrummet är rymligt och har vita kaklade väggar och microcement på golvet. Här finns förvaringsskåp, WC, takdusch och handfat på plats. Det finns bra med förvaringsmöjligheter för både kläder och städsaker i bostaden och på vinden finns ytterligare ett förråd nära till hands. Ny säkerhetsdörr installerades under 2022 och lägenheten upplevs mycket tyst och ej lyhört.

Mycket stabil och välskött förening som äger sin mark (ej tomträtt) och utöver detta är lågt belånad om ca 5 429 per kvm/år. De har löpande renoverat fastigheten som nu är i mycket gott skick. De äger även en hyresrätt som anses vara en dold tillgång då köpeskillingen kommer att tillfalla föreningen den dagen den säljs. Utöver hyreslägenheten har de även flera lokaler som ger riktigt bra lokalintäkter. Sammanfattningsvis en mycket stabil förening i en välskött fastighet. Föreningen har en trevlig innergård med grillplats och pergola att tillgå för föreningens medlemmar.

Beläget i attraktiva SoFo med gångavstånd till bland annat lummiga Vitabergsparken och Fjällgatan med underbar panoramautsikt över Stockholms stad. Runt knuten finner man Åsöberget med sina vackra kulturbyggnader och ett stenkast bort finner ni populära Nytorget med mysiga caféer och restauranger samt otaliga butiker och flera konstgallerier. Tio minuters promenadväg bort når ni välkända Götgatan med sitt rika utbud av butiker, livsmedelsaffärer, krogar och mycket, mycket mer. Mycket goda busskommunikationer såsom 2:ans buss som stannar utanför porten och som förbinder hela stan. Busslinjerna 3, 53, 66 och 76 trafikerar också kvarteren. I övrigt bjuder det centrala läget på närhet till trendiga butiker med shopping i alla de små inrednings- och klädbutiker som bidrar till områdets unika och levande atmosfär.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 656 kr
Mäklare Södermalm

Ansvarig mäklare

Pelle Lundin Andersson

0708-67 70 29 pelle.lundin@notar.se Läs mer om mig

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning
Stadgar
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här