Kungsbro strand 21

Välplanerad med öppen planlösning, ordentligt sovrum och gångavstånd till City.

Till salu Kungsholmen Stockholm kommun

Den perfekta tvåan på Kungsbro strand, gränslandet mellan Kungsholmen och Norrmalm/City. Här bor du lugnt och tryggt med direkt anslutning till Klara sjö, grönområden och endast ett stenkast från Citykärnan.

Lägenheten nås från första våningen och har en mycket välplanerad planlösning som är funktionell, rymlig och luftig och rymmer det mesta inom 42 kvadratmeter. Köket och vardagsrummet återkommer i öppen planlösning som lämnar bra plats för både soffgrupp och matbord. Det är ljust och lägenhetens samtliga fönster är vända i öster, högt läge från första våningen och med ogenerad utsikt över föreningens lummiga innergård. Sovrummet är avskilt och har plats för dubbelsäng och bra förvaring, HTH-köket är inrett i vita skåp med gråa detaljer i både klinker och bänkskiva och bra utrustat med både inbyggda och integrerade vitvaror. Badrummet är helkaklat med dusch, golvvärme och bra förvaring i både skåp och kommod

Den perfekta tvåan på Kungsbro strand, gränslandet mellan Kungsholmen och Norrmalm/City. Här bor du lugnt och tryggt med direkt anslutning till Klara sjö, grönområden och endast ett stenkast från Citykärnan.

Lägenheten nås från första våningen och har en mycket välplanerad planlösning som är funktionell, rymlig och luftig och rymmer det mesta inom 42 kvadratmeter. Köket och vardagsrummet återkommer i öppen planlösning som lämnar bra plats för både soffgrupp och matbord. Det är ljust och lägenhetens samtliga fönster är vända i öster, högt läge från första våningen och med ogenerad utsikt över föreningens lummiga innergård. Sovrummet är avskilt och har plats för dubbelsäng och bra förvaring, HTH-köket är inrett i vita skåp med gråa detaljer i både klinker och bänkskiva och bra utrustat med både inbyggda och integrerade vitvaror. Badrummet är helkaklat med dusch, golvvärme och bra förvaring i både skåp och kommod. Ytterligare förvaring finns i två garderober i hallen samt i tillhörande källarförråd.

Brf Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 1 031 lägenheter och 47 hyreslokaler. Föreningen äger marken som de 12 välkända bostadshusen ritade av Sven Wallander står på. Bra bekvämligheter för medlemmarna såsom bland annat 5 takterrasser, 4 tvättstugor, 4 övernattningslägenheter, 5 cykelrum och garage/parkeringsplatser. Belåningsgraden uppgår till 4 622 kr/kvm enligt ÅR 2022.

Lägenhetens oslagbara läge invid Klara sjö kombinerar charmen av vatten och grönska med gångavstånd till Stockholms centrala shoppinggator. Utanför porten har du tillgång till det uppskattade motionsstråket Kungsholmen runt, utegym, parker och vattenområden. Här finns också ett stort utbud av service såsom bland annat mataffärer, apotek, systembolag och gym. Utmärkta kommunikationer finns i området i form av Rådhusets T-bana (blå linje) och flertalet bussar samt gångavstånd till Centralstationen med tåg, Arlandabanan och flygbussarna.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 595 000 kr 85 595 kr/kvm
Boarea 42 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 598 kr
Visningar

söndag 24 september 12:00 - 12:30

Varmt välkommen!

Mäklare Kungsholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 24 september 12:00 - 12:30

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Stambyte-informationsfolder
Energideklaration KBS25
Energideklaration KBS21
Årsredovisning 2022
Energideklaration Kungsklippan 22

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här