Lustigkullavägen 6, 1tr

Till salu Gröndal Stockholm kommun

På populär adress i grönskande Gröndal, finner ni denna rymliga och trivsamma tvåa om 59 välplanerade kvadratmeter, med stilfullt renoverade ytskikt och en härlig balkong mot föreningens innergård med underbar kvällssol!

Här leds du in till en rymlig och möblerbar hall med gott om avhängning för ytterkläder och avställning av skor i inbyggda garderobslösningar. Väggarna pryds av en vacker tapet och medvetna detaljer vilket matchas med vitlackerat trägolv som är genomgående i stor del av lägenheten. Härifrån nås det öppna och sociala vardagsrummet som ger plats åt både soffgrupp, tv-bänk, ett större matbord, skrivbord samt annan valfri möblering. Längst ena väggen finns även en platsbyggd bokhylla som är både praktisk och estetiskt fin. Tack vare de generösa fönsterpartierna i hörnvinkel i kombination med rummets stilfulla interiör skapas en väldigt trivsam atmosfär och ljus som flödar. Vidare finns ett fullutrustat kök som bjuder på god arbetsyta och mycket förvaring bakom gråa moderna skåpsluckor. Här finns maskinpark i form av häll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, micro, en lyxig vinkyl samt separat kyl/frys från det trendiga märket Smeg

På populär adress i grönskande Gröndal, finner ni denna rymliga och trivsamma tvåa om 59 välplanerade kvadratmeter, med stilfullt renoverade ytskikt och en härlig balkong mot föreningens innergård med underbar kvällssol!

Här leds du in till en rymlig och möblerbar hall med gott om avhängning för ytterkläder och avställning av skor i inbyggda garderobslösningar. Väggarna pryds av en vacker tapet och medvetna detaljer vilket matchas med vitlackerat trägolv som är genomgående i stor del av lägenheten. Härifrån nås det öppna och sociala vardagsrummet som ger plats åt både soffgrupp, tv-bänk, ett större matbord, skrivbord samt annan valfri möblering. Längst ena väggen finns även en platsbyggd bokhylla som är både praktisk och estetiskt fin. Tack vare de generösa fönsterpartierna i hörnvinkel i kombination med rummets stilfulla interiör skapas en väldigt trivsam atmosfär och ljus som flödar. Vidare finns ett fullutrustat kök som bjuder på god arbetsyta och mycket förvaring bakom gråa moderna skåpsluckor. Här finns maskinpark i form av häll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, micro, en lyxig vinkyl samt separat kyl/frys från det trendiga märket Smeg. Köket erbjuder plats för ett större matbord för ca 4-6 personer och direkt anslutning till den härliga balkongen som vetter ut mot den lummiga innergården. Sovrummet är väl tilltaget och ger gott om plats för en dubbelsäng och övrig önskad möblering och härifrån nås även en stor walk-in-closet som rymmer förvaring från golv till tak. Hela lägenheten präglas av genomtänka färg- och materialval och håller väldigt hög standard vilket skapar en trivsam känsla som följer dig igenom hela bostaden. Badrummet är stambytt -93 och består av wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegelglas, dusch, handdukstork samt en kombimaskin för tvätt och tork.

Brf Ratten 14 är en välskött förening som bildades 2001. Föreningen består av ett bostadshus på Lustigkullavägen 6 innehållandes 14 st lägenheter varav en hyresrätt som utgör ett dolt kapital. Huset är uppfört år 1934 men genomgick en totalrenovering år 1993 i form av bland annat stambyte. Föreningen amorterar kontinuerligt och har en låg belåningsgrad om ca 4.200 kr/kvm (enligt års 21). Alla medlemmar erbjuds tillgång till en trevlig uteplats med bord och stolar på baksidan, tvättstuga, cykel-förråd/barnvagnsrum, grovsoprum, stora källarförråd samt gemensamt avtal för tv-bredband för en låg kostnad om 264 kr/mån.

Gröndal är som en gemytlig småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter för den badsugne både runt huset, i Mälaren, och även i Trekanten en bit bort där det även finns kiosk och faciliteter, där du kan åka skridskor på vintern. Inom promenadavstånd ligger även Vinterviken med klippbad, marina och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Utanför fastigheten ligger Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Bredvid denna finns mataffärer, restauranger, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till Liljeholmen och Alvik/Solna. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer och galleria med 90 butiker & en mängd övrig service.

Varmt välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 995 000 kr 67 712 kr/kvm
Boarea 59 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 698 kr
Visningar

söndag 24 september 14:00 - 14:40

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Liljeholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 14:00 - 14:40

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2021
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här