Klyvarvägen 4

Modern och stilren etta i populära Gröndal - ett stenkast från Mälaren!

Till salu Gröndal Stockholm kommun

Accepterat pris! Välkommen till denna optimalt planerade etta vilken är det perfekta första boendet för såväl en eller två personer. Denna bostad är renoverad och i mycket gott skick. Här bor man med en otrolig närhet till Mälarens vatten i populära och mysiga Gröndal och med kommunikationer strax utanför porten. Bostaden präglas av ljusa och moderna färgval med genomgående ekparkett på golv och vitmålade ytskikt. Här erbjuds bra ytor i allrum med goda möbleringsmöjligheter för soffa, säng, tv-möbel etc. I rummet finns även tre, stora garderober. I öppen planlösning från vardagsrum finner man köket vilket har vita över- och underskåp och en snygg bänkskiva i ek

Accepterat pris! Välkommen till denna optimalt planerade etta vilken är det perfekta första boendet för såväl en eller två personer. Denna bostad är renoverad och i mycket gott skick. Här bor man med en otrolig närhet till Mälarens vatten i populära och mysiga Gröndal och med kommunikationer strax utanför porten. Bostaden präglas av ljusa och moderna färgval med genomgående ekparkett på golv och vitmålade ytskikt. Här erbjuds bra ytor i allrum med goda möbleringsmöjligheter för soffa, säng, tv-möbel etc. I rummet finns även tre, stora garderober. I öppen planlösning från vardagsrum finner man köket vilket har vita över- och underskåp och en snygg bänkskiva i ek. Maskinparken består av spishäll, ugn, köksfläkt och kombinerad kyl/frys. Vidare finns ett helkaklat badrum vilket renoverades och stambyttes under 2021 med kakel i vitt och mörkare klinker på golv. I badrummet erbjuds dusch, vägghängd WC, handfat, spegelskåp och handduksvärmare. I taket finns spotlights. I källaren disponerar nuvarande innehavare ett förråd.

Brf Härden 115 är en stabil bostadsrättsförening som genomfört löpande underhåll på fastigheterna och som erbjuder bland annat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd och tvättstuga med fyra stycken tvättmaskiner samt grovtvättmaskin (i samma huskropp som lägenheten). Huskropparna i vackert 50-tal är mycket trevliga och har en läcker utformning samt är belägna endast ett stenkast från vattnet. Här finns gemytlig innergård mellan fastigheterna med sittgrupper, grillmöjligheter och pergola. På innergården finns även sandlåda och utrymme för barnen att leka. Föreningen har även ett antal hyresrätter vilket kan ses som ett dolt kapital vid framtida avyttring och man har även låtit bygga om ett antal lokaler till bostadsrätter vilket ger god ekonomi till föreningen. Föreningen har nyligen utfört ett fönsterbyte i fastigheten och i september 2021 påbörjade man ett stambyte som nu är avslutat. I samband med stambytet har man även bytt radiatorer och värmeledningar i lägenheterna.

Ert nya grannskap präglas av en grönskande natur och härliga vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Det finns sköna möjligheter till svalkande dopp runt kvarteret och vid vattnet väntar badbryggor vid klipporna. Här bor man med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 strax nedanför bostaden samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. Nedanför på Gröndalsvägen finns även konditoriet Thelins. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger, Systembolaget och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje. Korsar man Liljeholmsbron når man Södermalms första anhalt Hornstull med en härlig puls där man hittar flertalet restauranger, caféer och trevliga Tantolunden.

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Accepterat pris 1 800 000 kr 69 231 kr/kvm
Boarea 26 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 873 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här