Nybodaringen 45, vån 3/3

Ljus och väldisponerad etta högst upp i huset med hiss!

Till salu Liljeholmskajen - Årstaberg Stockholm kommun

Accepterat pris! Privatvisningar anordnas löpande efter önskemål - Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid.

Varmt välkomna till denna charmiga och välplanerade etta på en lugn återvändsgata uppe på mysiga Nybodahöjden. Här bjuds man på en öppen planlösning i ett insynsskyddat läge med utsikt mot föreningens trevliga gård. Det rikliga ljusinsläppet från stora fönsterpartier i kombination med den generösa takhöjden och de sobra färgvalen skapar en ljus och härlig rymd. Bostaden erbjuder ett fint kök som går i vitt med gott om förvaring och är utrustat med kyl/frys, infälld ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt en induktionshäll med fläkt ovan. Bostaden är smart planerad och här inryms både stort matbord, soffa och en praktisk sovalkov med plats för 120 cm säng. Gott om förvaringsmöjligheter genom flera djupa garderober i både hall och sovalkov

Accepterat pris! Privatvisningar anordnas löpande efter önskemål - Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid.

Varmt välkomna till denna charmiga och välplanerade etta på en lugn återvändsgata uppe på mysiga Nybodahöjden. Här bjuds man på en öppen planlösning i ett insynsskyddat läge med utsikt mot föreningens trevliga gård. Det rikliga ljusinsläppet från stora fönsterpartier i kombination med den generösa takhöjden och de sobra färgvalen skapar en ljus och härlig rymd. Bostaden erbjuder ett fint kök som går i vitt med gott om förvaring och är utrustat med kyl/frys, infälld ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt en induktionshäll med fläkt ovan. Bostaden är smart planerad och här inryms både stort matbord, soffa och en praktisk sovalkov med plats för 120 cm säng. Gott om förvaringsmöjligheter genom flera djupa garderober i både hall och sovalkov. Helkaklat badrum med vägghängd wc, handfat med spegel ovan, badrumsskåp och dusch bakom en stilren glasvägg. Extra förvaring finns i ett extern förråd.

Områdets historia sträcker sig tillbaka till 1936 då Stockholms stad lät uppföra Nybodahemmet, ett kommunalt barnhem som drevs av barnavårdsnämnden 1938-1967. Nybodahemmets byggnader uppfördes i klassicerande modernism och arkitekt var Paul Hedqvist. I samband med utställningen Bygga Bo 1998 byggdes hemmet om till moderna radhus och lägenheter. Området var det första där Stockholms stads program för ekologiskt byggande och energieffektiva och sunda hus tillämpades. Nybodahemmets yttre är väl bevarat och byggnaderna är idag k-märkta. Uppe på Nybodahöjden finns också en minibondgård som ägs av en av de boende som har blivit väldigt populär. Här finns bland annat ryafår, kaniner, undulater, höns och en tupp.

Kommunikationerna till och från Nybodahöjden är mycket bra. Busshållplats för linje 134, 154 och 165 mot Liljeholmen finns endast två till tre minuter från bostaden - bussen tar tre minuter till Liljeholmen. Cirka sju minuters promenad till tunnelbana Midsommarkransen och tolv minuter till Liljeholmen. Cirka fem minuters promenad till tvärbana, bussar och pendeltåg vid Årstaberg. Pendeltåget tar sju minuter till T-centralen. I Liljeholmens centrum finns även kommunikationer med tunnelbana, buss samt tvärbana. Här finns även Liljeholmstorget med dess som inrymmer allt du behöver inom shopping, service och flertalet restauranger. På nära avstånd finns även förskolor, grundskolor och gymnasieskola. I närheten finns både grönområden och vackra strandpromenader samt trevliga restauranger och barer vilket skapar en charmig småstadskänsla. Med cykel når du Mälaren på bara ett par minuter med härliga badplatser samt strandpromenader längs med Liljeholmskajen och Årstaviken. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Accepterat pris 2 200 000 kr 73 333 kr/kvm
Boarea 30 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
3 227 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Ellen Johansson

0708-99 92 68 ellen.johansson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här