Kyrkängsbacken 22

Ljuvlig 3:a med stor inglasad balkong - Hörnläge!

Till salu Fullersta Huddinge kommun

Varmt välkomna till Kyrkängsbacken 22!

I hjärtat av Fullersta finner ni denna charmiga trea om 78kvm med alla rätt!
Här bor ni i ett familjärt och härligt område i en ekonomisk stark förening. Bostaden är välgenomtänkt med fina materialval och suveränt planerad. Bostaden är kvadratsmart och har genomgående vackra ytskikt från 2016. I hallen direkt när ni kliver in möts ni av nylagt klinkers 2023 och gott om förvaring i form av en hatthylla samt avlastningsbord. Till höger i anslutning till hallen finner ni bostadens stora förråd som idag nyttjas för förvaring och garderob här finns också städskåp. Längre in i hallen till höger finner ni lägenhetens moderna badrum, här har ni ett badrum med extra ljudisolerad dörr, så man får där ostört. Badrummet är utrustat med handukstork, badkar och tvättmaskin för extra komfort

Varmt välkomna till Kyrkängsbacken 22!

I hjärtat av Fullersta finner ni denna charmiga trea om 78kvm med alla rätt!
Här bor ni i ett familjärt och härligt område i en ekonomisk stark förening. Bostaden är välgenomtänkt med fina materialval och suveränt planerad. Bostaden är kvadratsmart och har genomgående vackra ytskikt från 2016. I hallen direkt när ni kliver in möts ni av nylagt klinkers 2023 och gott om förvaring i form av en hatthylla samt avlastningsbord. Till höger i anslutning till hallen finner ni bostadens stora förråd som idag nyttjas för förvaring och garderob här finns också städskåp. Längre in i hallen till höger finner ni lägenhetens moderna badrum, här har ni ett badrum med extra ljudisolerad dörr, så man får där ostört. Badrummet är utrustat med handukstork, badkar och tvättmaskin för extra komfort. I denna bostad har ni två stora sovrum, det stora sovrummet erbjuder mycket ljusinsläpp och där finns hörnfönster för oslagbart ljusinsläpp. Det stora sovrummet rymmer med lätthet dubbelsäng, garderob samt annat önskat möblemang. Vardagsrummet är stort med fönsterparti in mot kök som skapar en härlig sällskapsatmosfär! Vardagsrummet har vackra fönsterpartier i två väderstreck och här finns också bostadens hjärta, den inglasade balkongen! Balkongen är som ett extra rum och här kan ni inte annat än älska utsikten. Ni har grönskande utsikt mot Fullersta gård som är en historisk herrgård med anor från 1600-talet och omgivande parkområden, att ha det att utforska runt hörnet är svårslaget. Utöver det är insynen marginell då ni är högt beläget i huset. Bostadens kök är inte bara fantastiskt vackert utan det bjuder också på goda förvaringsmöjligheter, komfort och funktion. Det är utrustad med allt ni kan tänkas behöva, såsom fullstor kyl/ frys som är lyxigt utrustad med ismaskin och bubbelvattensfunktion. Mycket förvaring i form av över- samt underskåp och självklart finns här förberett för diskmaskin om det är något man önskar att ha. I denna bostad har ingenting lämnats åt slumpen, allt är väl gjort och genomtänkt!

Som boende i Brf Örtagården bor ni i en stabil förening som är otroligt starka ekonomiskt!
Utöver den tryggheten äger föreningen marken, har upphandlat gemensamt elavtal samt andra fördelar såsom hiss för lätthet att bära upp saker, flertalet tvättstugor som är utrustade med allt ni kan tänkas behöva såsom torktumlare, torkskåp, mangel och givetvis tvättmaskiner. Cykelrum för den som cyklar samt en fin innergård med pergola som blomstrar sommartid. Man har också här anlitat firma för trappstädning. Kör man bil har man också i föreningen tillgång till att hyra parkeringsplats, garageplats samt carport. Utöver alla dessa fördelar finns också mysig cafeteria som rymmer kring 25 personer.

Kyrkängsbacken 22 är en del av en fridfull bostadsgata, kantad av träd och grönska. Det är ett attraktivt område för både familjer och naturälskare. I närheten finner man goda kommunikationsmöjligheter, närhet till kollektivtrafik som underlättar pendling till Stockholm city och andra delar av regionen samt gott om skolor, förskolor och Huddinge Centrum. Detta är ett hem för er som uppskattar det bästa.

Missa inte chansen att få bo med det lilla extra på en adress som du kommer älska att kalla hemma!
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Erika Eriksson 0708-990156 för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 296 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar Örtagården 2005
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här