Högbergsgatan 59B, 3 tr

Välplanerad och mycket fin tvåa på attraktiv adress i välskött förening!

Kommande försäljning Södermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna välplanerade och mycket trevliga tvåa i välskött förening i hjärtat av Södermalm. Här bor du i de mysiga kulturkvarteren runt Mariatorget och Swedenborgsgatan med närheten till allt du kan tänkas behöva. Här råder en stilla och trivsam atmosfär med snubblande nära till både tunnelbana och pendeltåg. Lägenheten är väldisponerad med ett vardagsrum, stilfullt kök med matplats, lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, en välkomnande hall samt ett helkaklat badrum som stamrenoverades 2022. Exemplarisk förvaring erbjuds i en rymlig klädkammare som med fördel även kan rymma en arbetsplats eller barnsäng. Rikligt ljusinsläpp ges i bostaden tack vare de stora fönsterpartierna och det fria läget ger en härlig känsla av rymd. Utanför bostaden pågår upprustning av Fatbursparken som ska bli en inbjudande park med lummig grönska, från bostaden har du fri utsikt mot den kommande parken

Välkommen till denna välplanerade och mycket trevliga tvåa i välskött förening i hjärtat av Södermalm. Här bor du i de mysiga kulturkvarteren runt Mariatorget och Swedenborgsgatan med närheten till allt du kan tänkas behöva. Här råder en stilla och trivsam atmosfär med snubblande nära till både tunnelbana och pendeltåg. Lägenheten är väldisponerad med ett vardagsrum, stilfullt kök med matplats, lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng, en välkomnande hall samt ett helkaklat badrum som stamrenoverades 2022. Exemplarisk förvaring erbjuds i en rymlig klädkammare som med fördel även kan rymma en arbetsplats eller barnsäng. Rikligt ljusinsläpp ges i bostaden tack vare de stora fönsterpartierna och det fria läget ger en härlig känsla av rymd. Utanför bostaden pågår upprustning av Fatbursparken som ska bli en inbjudande park med lummig grönska, från bostaden har du fri utsikt mot den kommande parken. Föreningen har just nu en pågående bygglovsprocess med ansökan om att få bygga balkonger. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Välskött och trevlig förening som äger sin mark och som dessutom har bekvämligheter för sina boende så som takterrass med tillhörande föreningslokal, bastu, parkeringsplatser, cykel- och barnvagnsrum, två tvättstugor samt förrådsutrymme.

Bra läge med endast ett par minuter till mataffärer, mysiga bagerier, trendiga restauranger och butiker. Runt hörnet finns Swedenborgsgatan som sommartid är gågata med sitt breda utbud av mysiga caféer, restauranger och uteserveringar. För ett ännu rikligare utbud av restauranger och nöjen promenerar du åt andra hållet upp längs med Högbergsgatan till Götgatsbacken och Medborgarplatsen. Goda kommunikationer med både tunnelbana via Mariatorget, Slussen och Medborgarplatsen, flertalet bussar samt Södra Station med pendel på gångavstånd. Valmöjligheterna är många och trivseln är lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 51 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 191 kr
Mäklare Hornstull

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här