Väsbyvägen 26E

Etagelägenhet med två balkonger, uterum samt magisk terrass!

Kommande försäljning Centrala - Upplands Väsby Upplands Väsby kommun

Lägenheten är suveränt placerad med Väsby Centrum som granne och sköna naturområden en kort promenad bort. Invändigt är boendet ljust och modernt byggt 2016. Den 123 kvm stora ytan är väl uppdelad i två etage med fyra mysiga och rymliga sovrum på nedre plan, fint badrum med dusch och egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett stort inbjudande kök med inbyggd vinkyl. Lägenheten har genomgående stilfulla färger och parkettgolv. Stora fönster ger ett härligt flöde av dagsljus i ett insynsskyddat läge. Utanför ena sovrummet finns en stor balkong som ger dig en underbar extra sällskapsyta där du kan njuta av ljumna sommarkvällar eller soliga frukostar. Den övre våningen är något helt speciellt! Här har du ett riktigt bra vardagsrum med utgång till bostadens magiska terrass, åt andra hållet ligger ett mysigt uterum med enorm takhöjd, vidare från uterummet tar du dig till bostadens andra balkong

Lägenheten är suveränt placerad med Väsby Centrum som granne och sköna naturområden en kort promenad bort. Invändigt är boendet ljust och modernt byggt 2016. Den 123 kvm stora ytan är väl uppdelad i två etage med fyra mysiga och rymliga sovrum på nedre plan, fint badrum med dusch och egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett stort inbjudande kök med inbyggd vinkyl. Lägenheten har genomgående stilfulla färger och parkettgolv. Stora fönster ger ett härligt flöde av dagsljus i ett insynsskyddat läge. Utanför ena sovrummet finns en stor balkong som ger dig en underbar extra sällskapsyta där du kan njuta av ljumna sommarkvällar eller soliga frukostar. Den övre våningen är något helt speciellt! Här har du ett riktigt bra vardagsrum med utgång till bostadens magiska terrass, åt andra hållet ligger ett mysigt uterum med enorm takhöjd, vidare från uterummet tar du dig till bostadens andra balkong.

Utanför lägenheten har du en gemensam innergård som är en lugn oas mitt i Upplands Väsbys puls. Läget är optimalt - en perfekt kombination av naturnära och centralt. Ett stenkast bort över väntar ett brett utbud av butiker och service i Väsby centrum. Förutom shopping finns här bland annat två stora matbutiker, restauranger, vårdcentral och gym. Du har också nära till både skolor och förskolor - närmaste skola ligger på ett par minuters promenadavstånd. Gillar du friluftsliv eller träning behöver du inte gå långt för att komma ut i skogar och motionsspår. Bara 5 minuters promenad bort ligger stora grönområden, spår för löpning eller promenad. Du har också nära till Simhall och idrottsplatser.

Kommunikation: Till pendeltågsstationen tar du dig med buss alternativt promenad på 10-15 minuter. Med tåg når du Märsta, Arlanda, Uppsala och Stockholm C med täta avgångar. Bussarna kan även ta dig till Bollstanäs, Brunnby vik och Löwenströmska sjukhus.

Missa inte chansen till denna underbara Femma med två stora balkonger, stor terrass samt uterum.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 123 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
9 193 kr
Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Årsredovisning 2021
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här