Drachmannsgatan 32

Äntligen en fyra till salu i populärt 55+ ett stenkast från Islandstorget. Högst upp med separat WC!

Kommande försäljning Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

Mycket ljus och rymlig fyra med anpassade ytor för ett bekvämt och praktiskt boende i 55+ förening. Perfekt läge högst upp i huset med hiss. Bättre kan det inte bli! Dessutom perfekt läge i området ett stenkast från Islandstorget, fina grönområden, Mälaren, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Stor inglasad och västvänd balkong med eftermiddagssol som kan nyttjas året om. Vidare har ni ett rymligt fullutrustat kök, tre bra sovrum, stort härligt badrum samt en separat WC. När man önskar finns möjlighet till ett rikt och socialt umgänge med grannarna. Bland annat finns bastu samt övernattningslägenhet och så ordnas kulturcirklar och pubkvällar

Mycket ljus och rymlig fyra med anpassade ytor för ett bekvämt och praktiskt boende i 55+ förening. Perfekt läge högst upp i huset med hiss. Bättre kan det inte bli! Dessutom perfekt läge i området ett stenkast från Islandstorget, fina grönområden, Mälaren, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Stor inglasad och västvänd balkong med eftermiddagssol som kan nyttjas året om. Vidare har ni ett rymligt fullutrustat kök, tre bra sovrum, stort härligt badrum samt en separat WC. När man önskar finns möjlighet till ett rikt och socialt umgänge med grannarna. Bland annat finns bastu samt övernattningslägenhet och så ordnas kulturcirklar och pubkvällar. Hjärtligt välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, surdegsbageri FERM, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010 och har sedan dess sålt över 950 lägenheter här. Så ring mig om ni vill veta mer om den aktuella bostaden, föreningen eller om Blackeberg i stort. Jag kan allt om allt!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 950 000 kr 39 500 kr/kvm
Boarea 100 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 095 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Drachmannsgatan 32-36
Stadgar Brf Utblicken
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här