Hökmossevägen 5

Gavellägenhet med balkong - Stambytt badrum - Nära T-bana

Kommande försäljning Hökmossen - Telefonplan Stockholm kommun

Högst upp i huset finner ni denna härliga tvåa med gavelläge och balkong. Bostaden präglas av ett mycket gott ljusflöde tack vare gavelläget vilket innebär fönster i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Utgång till härliga balkongen som ligger i högt och fritt läge utan insyn. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Stilrent kök som har gott om förvaring och väl utrustad maskinpark i rostfritt utförande. Kökets maskinpark består av gas-häll, el-ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys

Högst upp i huset finner ni denna härliga tvåa med gavelläge och balkong. Bostaden präglas av ett mycket gott ljusflöde tack vare gavelläget vilket innebär fönster i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats samt ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Utgång till härliga balkongen som ligger i högt och fritt läge utan insyn. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Stilrent kök som har gott om förvaring och väl utrustad maskinpark i rostfritt utförande. Kökets maskinpark består av gas-häll, el-ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Helkaklat och stambytt badrum. Välkomnande hall med goda avställnings-/avhängningsytor och platsbyggda garderober.

Riksbyggen Brf Stockholmshus 7 är en stor och stabil förening med mycket låg belåning (endast 2 061kr/kvm bostads- och lokalarea). föreningen har 106 lägenheter och 13 lokaler. Som boende har du tillgång till en övernattningslägenhet, hobbyverkstad, cykel/barnvagnsrum, motorcykelgarage, flera tvättstugor, matförråd och förråd. Föreningens bostadshus har genomgått många stora och kostsamma renoveringar så som stambyte, fönsterrenovering, tak- och fasadrenovering m.m.

Från lägenheten nås med en kort promenad populära Telefonplan med bland annat SATS, klättercenter, A.B café, Hemköp, ICA supermarket och röd tunnelbanelinje som når Slussen på ca 10 minuter. Runt husknuten går även buss nr 147 till Liljeholmen med galleria innehållandes ca 90 butiker, all tänkbar service och flera mataffärer. Ca 600 meter bort ligger stora Coop Västberga med Systembolaget och även ICA Supermarket finns nära bostaden. I området ligger populära Västbergaskolan och flertal förskolor och i anknytning Västberga IP. På promenadavstånd finns även Midsommarkransen med sina populära restauranger och caféer. Området är naturvänligt och lugnt då man bor granne med villakvarter utan genomfartstrafik med fina promenadstråk och närhet till Mälaren med badplatser och fina Vinterviken.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 42,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 502 kr
Mäklare Hägersten

Extra kontaktperson

Beatrice Bredler

0708-99 79 22 beatrice.bredler@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklartion
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här