Kista Alléväg 11

Optimalt planerad 2:a med balkong - Nära kommunikationer!

Kommande försäljning Kista Stockholm kommun

- Optimal planlösning
- Nära kommunikationer & shopping
- Balkong i soligt läge
- Högt läge
- Solid förening
- Närhet till kommunikationer, matvarubutiker, restauranger och service.

Varmt välkomna till denna ljusa och optimalt planerade 2:a med genomgående fina materialval. Bostaden erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med perfekt öppen planlösning. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning med en köksö som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern maskinellutrustning som kan önskas i form av spis, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Från allrummet nås den soliga balkongen med utsikt mot innegården som bara får dig att längta hem! Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås. Bostadens sovrum är stort och rogivande här erbjuds flera olika möbleringsalternativ samt plats för förvaring i form av en walk in closet samt flertal garderober längs väggen

- Optimal planlösning
- Nära kommunikationer & shopping
- Balkong i soligt läge
- Högt läge
- Solid förening
- Närhet till kommunikationer, matvarubutiker, restauranger och service.

Varmt välkomna till denna ljusa och optimalt planerade 2:a med genomgående fina materialval. Bostaden erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med perfekt öppen planlösning. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning med en köksö som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern maskinellutrustning som kan önskas i form av spis, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Från allrummet nås den soliga balkongen med utsikt mot innegården som bara får dig att längta hem! Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås. Bostadens sovrum är stort och rogivande här erbjuds flera olika möbleringsalternativ samt plats för förvaring i form av en walk in closet samt flertal garderober längs väggen. Stort och Fräscht badrum utrustat med tvättpelare.

Populär förening i nybyggt hus från 2020 med hög standard. Endast kort promenad till Kista centrum och ca 15 minuter med tunnelbana till T-Centralen, dessutom ligger en närbutik väldigt nära som håller öppet 24/7, utmärkt service. För dig som pendlar med bilen nås E4:an på några få minuter.

Här bor du med närhet till ett av Stockholms största shoppingcentrum Kista galleria som erbjuder shopping, bowling, bibliotek, bio och ett stort urval av restauranger. I området finns Sveriges IT-centrum med många stora företag samlade. Du finner även det trevliga grönområdet Järvafältet med sina många vandringsleder, cykel- och ridspår och även fotbollsplan i närområdet! Dessutom finns det mycket goda kommunikationer, skolor, däribland Stockholms universitet.
Missa inte denna chans!

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 58,8 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 825 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovisning 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här