Näckrosvägen 7, 4 tr

Ljus gavellägenhet i högt & fritt läge - solig balkong med utsikt över grönska & himlen som granne!

Kommande försäljning Råsunda - Näckrosen Solna kommun

Varmt välkomna till denna gavellägenhet högt upp i huset. Här bor ni med fönster i flera väderstreck och gott om ljusinsläpp! Stort vardagsrum erbjuder många olika inredningsmöjligheter. ljusa ytskikt och vackert parkettgolv skapar en neutral bas att inreda efter. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong via vackra dubbeldörrar. Solig och rymlig balkong i söderläge med plats för både soffa, bord samt planteringar. Här blickar ni ut mot grönskan och parken, helt utan insyn. I anslutning till vardagsrummet ligger även köket samt matrummet

Varmt välkomna till denna gavellägenhet högt upp i huset. Här bor ni med fönster i flera väderstreck och gott om ljusinsläpp! Stort vardagsrum erbjuder många olika inredningsmöjligheter. ljusa ytskikt och vackert parkettgolv skapar en neutral bas att inreda efter. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong via vackra dubbeldörrar. Solig och rymlig balkong i söderläge med plats för både soffa, bord samt planteringar. Här blickar ni ut mot grönskan och parken, helt utan insyn. I anslutning till vardagsrummet ligger även köket samt matrummet. Charmigt och arbetsvänlig kök med goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Praktisk bänk skiljer kök och matplats. Skapar känsla av rymd samtidigt erbjuder denna en extra arbetsyta. Intill fönstret får man plats med stort matbord för hela middagssällskapet. Helkaklat badrum med dusch och ljusa ytskikt. Rofyllt sovrum som vetter mot parken och fritt från insyn. Rummet går att möblera med både större säng och förvaringsmöbel om så önskas. Inbyggda garderober erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och smart förvaring i överskåp som utnyttjar takhöjden. Nuvarande ägare disponerar två förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd. Tvättstuga finns praktiskt i samma hus. Högst upp i huset finns även en piskbalkong som även kan nyttjas av medlemmarna.

För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 500 kr per dygn och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Det finns också en slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg som man kan gå med i. Föreningen har även 24 odlingslådor för medlemmarna att hyra och ett återanvändning/bytesrum för ”mindre prylar”.

Här bor Ni i en stabil och populär bostadsrättsförening med en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Ni bor på en återvändsgata i Råsunda men har fortfarande närhet till allt ni behöver så som matbutik, Råstasjön, SF-biografen, restauranger samt hela Råsundavägens utbud av butiker. Näckrosparken ger lugn och grönska och ett stenkast bort finns fina omgivningar och promenadstråk vid Råstasjön.

Kommunikationerna är mycket goda. Här finns både T-bana (Näckrosen blå linje) och busshållsplats där bl.a. buss nr 515 tar er till Odenplan.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 58,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 576 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Näckrosvägen 22
Energideklaration Näckrosvägen 7
Stadgar
Energideklaration Näckrosvägen 5
Årsredovisning 2022
RevisionsberättelseNäckrosen2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här