Sliparvägen 2

Rymlig enplansvilla på hörntomt!

Besiktigad

Till salu Ramnäs Surahammar kommun

Välkommen till Sliparvägen 2 och denna rymliga villa! Här bor du bekvämt med allt på ett plan. Utbyggt och många rum, perfekt för den stora familjen. Här finns kök med plats för matgrupp, vardagsrum med braskamin, sex sovrum och en stor hall. Badrum, tvättstuga och gästtoalett. Grönskande hörntomt med inglasad altan, trädäck med pool, gräsmatta, förråd och lekstuga. Fiber finns indraget. Möjlighet till snabbt tillträde

Välkommen till Sliparvägen 2 och denna rymliga villa! Här bor du bekvämt med allt på ett plan. Utbyggt och många rum, perfekt för den stora familjen. Här finns kök med plats för matgrupp, vardagsrum med braskamin, sex sovrum och en stor hall. Badrum, tvättstuga och gästtoalett. Grönskande hörntomt med inglasad altan, trädäck med pool, gräsmatta, förråd och lekstuga. Fiber finns indraget. Möjlighet till snabbt tillträde.

Här bor du med naturen nära. Bara gatan ner finns Rävberget, lekplats samt brygga nere vid kanalen. Tågstation finns i Ramnäs och Västerås med Erikslund shopping ca 20 minuter bort med bil. Möjlighet till snabbt tillträde.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 250 000 kr 6 906 kr/kvm
Boarea 181 kvm
Antal rum 7 rum
Tomt 1 170 kvm
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Besiktningsprotokoll
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här