Kungsbro strand 25

Till salu Kungsholmen Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna fina och välplanerade mini-2:a med stor balkong i västerläge! Här bor ni i omtyckta kvarter med närhet till såväl vatten- och grönområden som City. Lägenheten har en mycket genomtänkt planlösning där man lyckats utnyttja alla kvadratmeter. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten dess sällskapliga karaktär och rymliga känsla. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och önskat möblemang. Härifrån nås den möblerbara balkongen med eftermiddagssol. Köket är stilfullt renoverat med goda förvaringsmöjligheter bakom gråa skåpluckor och i vägghängt vitrinskåp samt gott om arbetsyta på marmorerad laminatbänkskiva. Välutrustat med diskmaskin, ugn, mikro, gasspis, köksfläkt och kyl/frys

Varmt välkomna till denna fina och välplanerade mini-2:a med stor balkong i västerläge! Här bor ni i omtyckta kvarter med närhet till såväl vatten- och grönområden som City. Lägenheten har en mycket genomtänkt planlösning där man lyckats utnyttja alla kvadratmeter. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten dess sällskapliga karaktär och rymliga känsla. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och önskat möblemang. Härifrån nås den möblerbara balkongen med eftermiddagssol. Köket är stilfullt renoverat med goda förvaringsmöjligheter bakom gråa skåpluckor och i vägghängt vitrinskåp samt gott om arbetsyta på marmorerad laminatbänkskiva. Välutrustat med diskmaskin, ugn, mikro, gasspis, köksfläkt och kyl/frys. Här ryms också en matgrupp. Sovrummet är rofyllt och rymmer dubbelsäng (160 cm), nattduksbord och förvaring på hyllor ovan dörrposten. Badrummet är fräscht och stilrent med vitkaklade väggar och golv i svart mosaik. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp och dusch med vikväggar. Förberett för tvättmaskin. Du välkomnas in, genom en gedigen säkerhetsdörr, i en trevlig hall som har gott om förvaringsutrymme i platsbyggda garderober och skåp. Genomgående ljusa och fina ytskikt, ljust trägolv samt stora fönsterpartier som inbringar ett härligt ljus in i lägenheten. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Brf Kungsklippan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 1 031 lägenheter och 47 hyreslokaler. Föreningen äger marken som de 12 välkända bostadshusen ritade av Sven Wallander står på. Bra bekvämligheter för medlemmarna såsom bland annat 5 takterrasser, 4 tvättstugor, 4 övernattningslägenheter, 5 cykelrum och garage/parkeringsplatser. Belåningsgraden uppgår till 4 622 kr/kvm enligt ÅR 2022.

Lägenhetens oslagbara läge invid Klara sjö kombinerar charmen av vatten och grönska med gångavstånd till Stockholms centrala shoppinggator. Utanför porten har du tillgång till det uppskattade motionsstråket Kungsholmen runt, utegym, parker och vattenområden. Här finns också ett stort utbud av service såsom bland annat mataffärer, apotek, systembolag och gym. Utmärkta kommunikationer finns i området i form av Rådhusets T-bana (blå linje) och flertalet bussar samt gångavstånd till Centralstationen med tåg, Arlandabanan och flygbussarna.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 395 000 kr 99 853 kr/kvm
Boarea 34 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 150 kr
Visningar

söndag 24 september 11:30 - 12:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Kungsholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 11:30 - 12:15

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Stambyte-informationsfolder
Energideklaration KBS25
Energideklaration KBS21
Årsredovisning 2022
Energideklaration Kungsklippan 22

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här