Strandvägen 18A

Kommande försäljning Huskvarna Norrängen Jönköping kommun

Välkomna in till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök med väldisponerad planlösning och härligt ljusinsläpp. Ett tilltalande läge invid Vättern och en stabil förening gör detta till ett boende i en klass för sig.

Lägenheten bjuder på fina sällskapsytor med vardagsrum som ger plats åt soffa, bord och mediamöbel. Här har man härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och balkong i soligt läge med utsikt över Vättern. Vidare finns ett uppdaterat kök i stilrent utförande med plats för matbord. Lägenheten har två sovrum, där det större sovrummet ger plats för dubbelsäng, här finns även gott om förvaring i garderober med skjutdörrar som löper längs med ena väggen. Det mindre sovrummet fungerar perfekt som barnrum alternativt kontor

Välkomna in till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök med väldisponerad planlösning och härligt ljusinsläpp. Ett tilltalande läge invid Vättern och en stabil förening gör detta till ett boende i en klass för sig.

Lägenheten bjuder på fina sällskapsytor med vardagsrum som ger plats åt soffa, bord och mediamöbel. Här har man härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och balkong i soligt läge med utsikt över Vättern. Vidare finns ett uppdaterat kök i stilrent utförande med plats för matbord. Lägenheten har två sovrum, där det större sovrummet ger plats för dubbelsäng, här finns även gott om förvaring i garderober med skjutdörrar som löper längs med ena väggen. Det mindre sovrummet fungerar perfekt som barnrum alternativt kontor. Med lägenheten följer två förråd, gemensam innergård och omtyckt lekplats för de små.

I föreningen finns en fritidslokal, perfekt att nyttja om man exempelvis ska ha kalas, denna kan hyras för en billig peng vid tillfällen då lägenhetens sittplatser inte räcker till. Därtill finns även två gästrum att hyra när man har långväga gäster. Bostadsrättsföreningen kännetecknas av stabil ekonomi och sin väl underhållna fastighet.

Området har en familjevänlig atmosfär med förskola och skola runt knuten. Läget är optimalt med närhet till centrum och dess utbud av mataffärer, butiker, kommunikationer och övrig service. Här är det gångavstånd till Vätterstrandens fina badplatser, småbåtshamn, Brunstorpsbadet och trevliga promenadstråk. Inom bekvämt område ligger Huskvarna stadspark med lekpark och fik. Härifrån nås vandringsstigar som leder till Utsiktsplats och IKHP:s motionsanläggning. I närområdet nås även populära Kroatorpet där det erbjuds både fika och mat med svårslagen Vätterutsikt.

Från Strandvägen cyklar man till Huskvarna centrum på några minuter, här finns all tänkbar service man behöver i sin vardag. Därtill finns goda kommunikationer med fina bussförbindelser, gång- och cykelvägar och smidig påfart till E4:an.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 63 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 594 kr
Mäklare Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här