Hagalundsgatan 42, vån 5

Välkommen till denna renoverade 3:a med låg avgift och ett centralt läge!

Kommande försäljning Hagalund Solna kommun

Välkommen till denna renoverade och fina 3:a belägen på vån 5 med låg avgift och ett centralt läge nära grönska samt kommunikationer. Samtliga ytor är renoverade med påkostade och stilrena ytskikt. Perfekt för er som har högst ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Rikligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna skänker ett behagligt ljus i hela bostaden med en stor inglasad balkong. Köket är renoverat och utrustat med diskmaskin, kolfilterfläkt, induktionshäll, kyl och frys. Matplats för 2-4 personer. Lägenheten har ett genomgående laminatgolv, ett rymligt vardagsrum och sovrum med gott om förvaring

Välkommen till denna renoverade och fina 3:a belägen på vån 5 med låg avgift och ett centralt läge nära grönska samt kommunikationer. Samtliga ytor är renoverade med påkostade och stilrena ytskikt. Perfekt för er som har högst ställda krav och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Rikligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna skänker ett behagligt ljus i hela bostaden med en stor inglasad balkong. Köket är renoverat och utrustat med diskmaskin, kolfilterfläkt, induktionshäll, kyl och frys. Matplats för 2-4 personer. Lägenheten har ett genomgående laminatgolv, ett rymligt vardagsrum och sovrum med gott om förvaring. Badrummet är också renoverat och utrustat med WC, dusch, spegelskåp, tvättmaskin och kommod. Till bostaden hör även ett källarförråd. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att ni skall trivas och känna er som hemma. Ett boende att längta hem till helt enkelt!

HSB:s Brf Blåkulla i Solna är en välskött förening med låga avgifter där kabel- TV och bredband ingår. Den solida och populära föreningen är med sina 442 st lägenheter en av Solnas absolut största. Tvättstuga i samma fastighet med moderna tvättmaskiner. Stor innergård med fina planteringar som föreningens trädgårdsgrupp aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. På innergården finns det även två stycken grillplatser. Föreningen förfogar även över ett gym och en bastu för föreningens medlemmar. Föreningen tillhandahåller även en festlokal och gästlägenhet som kan hyras. Här finns det även tillgång till garage för 605:-/mån som nås ifrån hissen samt tvätthall med högtryckstvätt. För den händige så finns det även i garaget en mekplats för däckbyte eller enklare reparationer. Smidigare än så blir det knappast.

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 67,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
2 977 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration 30, 32, 34, 36
Stadgar
Årsredovisning 2021-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här