Furusundsgatan 16, 5tr

1,5:a med balkong i sydostläge

Till salu Gärdet - Östermalm Stockholm kommun

Välkomna till en superfin 1,5:a högt belägen på våning 5 som du enkelt kan göra om till en minitvåa, se alternativ planlösning, Här har du en trevlig balkong i sydostläge med utsikt högt över stadens hustak och kyrktorn. Belägen på en mycket populär gata nära grönområde, parker och Karlaplan.

Lägenheten har stora fönster som ger ett fantastiskt ljus samt en påtaglig rymd med högt till tak och öppna, luftiga ytor. Bra planlösning med en välkomnande hall som har bra plats för ytterkläder samt förvaringsutrymme i två inbyggda garderober och ett linneskåp. Från hallen når du ett fräscht badrum som är stambytt 1999, inrett med bl.a. badkar, handdukstork, spegelskåp, helkaklade väggar och grått klinkergolv. Köket är fint inrett med vitvaror från Siemens, diskmaskin, induktionshäll, nedsänkt diskho

Välkomna till en superfin 1,5:a högt belägen på våning 5 som du enkelt kan göra om till en minitvåa, se alternativ planlösning, Här har du en trevlig balkong i sydostläge med utsikt högt över stadens hustak och kyrktorn. Belägen på en mycket populär gata nära grönområde, parker och Karlaplan.

Lägenheten har stora fönster som ger ett fantastiskt ljus samt en påtaglig rymd med högt till tak och öppna, luftiga ytor. Bra planlösning med en välkomnande hall som har bra plats för ytterkläder samt förvaringsutrymme i två inbyggda garderober och ett linneskåp. Från hallen når du ett fräscht badrum som är stambytt 1999, inrett med bl.a. badkar, handdukstork, spegelskåp, helkaklade väggar och grått klinkergolv. Köket är fint inrett med vitvaror från Siemens, diskmaskin, induktionshäll, nedsänkt diskho. Gott om förvaring i skåp och lådor. Från köket nås sovalkoven med plats för en 160-säng. Vardagsrummet är ljust och luftigt med bra plats för all önskvärd inredning såsom soffdel och matplats. Med utgång från vardagsrummet finns balkongen som har ett helt fantastiskt läge i sydost med sol fram till kl 13:30 och utsikt över Stockholms stad.

En riktig pärla som kan anpassas och inredas på många trevliga vis.

Föreningen är en av Gärdets bästa, lågt belånad med endast 853 kr i lån per kvm bostadsrättsyta (källa: Årsr. 2022). Det finns 2 st tvättstugor, 1 med tidsbokning och 1 för drop-in. Föreningen tillhandahåller två fantastiska takterrasser med utsikt över hela Stockholm.

Endast 60 m till t-banehissen som tar dig till Gärdet t-banestation. Centrum är några stationer bort och det är gångavstånd till Gärdets vidder där man kan simma på Kampementsbadet, springa i skogen runt Kaknästornet eller promenera ut till Djurgårdens caféer och museum. Goda kommunikationer i kvarteret med både T-bana och buss ett stenkast från porten. En ICA-butik ligger precis intill T-banan och det finns både sushi och pizzeria i början av Furusundsgatan.

Välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 650 000 kr 98 649 kr/kvm
Boarea 37 kvm
Antal rum 1.5 rum
Avgift
1 824 kr
Mäklare Östermalm, Gärdet, City

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Energideklaration
Stadgar 2018
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här