Sylvangatan 5

Optimalt planerad 2:a högt upp i huset!

Till salu Haga Norra Solna kommun

- Högt upp i huset.
- Många bekvämligheter så som gym och co-working space.
- Bo granne med Hagaparken.
- Bra kommunikationer.
- Expansivt område.
- Närhet till det mesta.
- Fina materialval.

Nu ges det möjlighet att förvärva denna smakfulla nyproducerade bostad. Denna moderna och stilsäkra lägenhet med ett bra läge i huset har allt man kan önska sig. Bostaden präglas av exklusiva materialval, stilrent & hållbart kök från Puustelli och ett trendigt badrum utrustat med kombimaskin. Lägenhetens väggar är målade i varm grå/beige kulör tillsammans med genomgående ljus mattlackad askparkett. Samtliga kvadratmetrar i lägenheten är välutnyttjade. Ni välkomnas av en rymlig hall med avhängningsyta och hatthylla. Vidare till köket intill finns all maskinell utrustning man kan tänkas behöva

- Högt upp i huset.
- Många bekvämligheter så som gym och co-working space.
- Bo granne med Hagaparken.
- Bra kommunikationer.
- Expansivt område.
- Närhet till det mesta.
- Fina materialval.

Nu ges det möjlighet att förvärva denna smakfulla nyproducerade bostad. Denna moderna och stilsäkra lägenhet med ett bra läge i huset har allt man kan önska sig. Bostaden präglas av exklusiva materialval, stilrent & hållbart kök från Puustelli och ett trendigt badrum utrustat med kombimaskin. Lägenhetens väggar är målade i varm grå/beige kulör tillsammans med genomgående ljus mattlackad askparkett. Samtliga kvadratmetrar i lägenheten är välutnyttjade. Ni välkomnas av en rymlig hall med avhängningsyta och hatthylla. Vidare till köket intill finns all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Vardagsrummet öppnar upp för en rad olika möbleringsalternativ efter önskemål. Från vardagsrummet når ni det stora sovrummet. Här har ni plats för stor dubbelsäng, ytterligare förvaring samt arbetsyta. Här har man tänkt på varenda kvadratmeter. Vidare finns det än mer förvaring med snygga, inbyggda garderober från Puustelli.
Detta är den perfekta bostaden för er med högt ställda krav, missa inte denna!

Som boende i föreningen har du fri tillgång till föreningens egna takterrass som är en fredad zon för avkoppling. På terrassen, som dessutom är uppvärmd, hittar du gasolgrill, grönska och mysiga sittgrupper. Bostäderna har byggts med utgångspunkt i konceptet BRABO aktiv där du som boende har tillgång till gemensamma ytor som gym, relaxavdelning, hobbyrum och även co-working space för dig som driver eget eller vill kunna jobba hemifrån i en kreativ miljö.

Här växer en ny spännande stadsdel fram i Solna! Haga Norra kommer bli ett rörligt område med en trevlig stadskänsla. Här har man nära till allt! Inom korta avstånd nås Hagaparken, goda kommunikationer, Mall of Scandinavia och Råsundavägen med ett brett utbud av restauranger & kaféer. Visioner finns om mysiga matgränder, uteserveringar och ett torg.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter på kort gångavstånd med buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg som tar er till Odenplan på ca 4 minuter och Stockholm City på ca 7 minuter. Även Flygbussen till Arlanda har ett av sina stopp här. Vid Solna Centrum erbjuds förutom tunnelbana och tvärbana även ett rikt utbud av butiker och service. Tar man cykeln tar det endast ca 10 minuter in till Odenplan.

Varmt välkomna att höra av er!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 495 000 kr 65 943 kr/kvm
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 208 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Ekonomisk plan
info-om-projektet
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här