Alvägen 19

Denna oslipade diamant bör upplevas!

Till salu Danderyd Enebyberg Danderyd kommun

I hjärtat av Enebyberg, Danderyd finner vi denna oslipade diamant och familjära radhus om en totalyta på 121 kvm fördelat på två plan. Huset erbjuder allt det du behöver och lite till, bland annat ett toppläge mitt i det prunkande villaområdet, dessutom granne med omtyckt lekpark. Huset har en spännande arkitektur samt rymd, öppenhet och härligt ljusinsläpp. Mycket tilltalande planlösning med ljust och charmigt kök. Stort och representativt vardagsrum med både sällskapsdel och matplats. Tre till fyra mycket bra sovrum. Rymligt badrum och en separat tvättstuga

I hjärtat av Enebyberg, Danderyd finner vi denna oslipade diamant och familjära radhus om en totalyta på 121 kvm fördelat på två plan. Huset erbjuder allt det du behöver och lite till, bland annat ett toppläge mitt i det prunkande villaområdet, dessutom granne med omtyckt lekpark. Huset har en spännande arkitektur samt rymd, öppenhet och härligt ljusinsläpp. Mycket tilltalande planlösning med ljust och charmigt kök. Stort och representativt vardagsrum med både sällskapsdel och matplats. Tre till fyra mycket bra sovrum. Rymligt badrum och en separat tvättstuga. Dubbelgarage med både plats för flera bilar samt förrådsmöjligheter. Den avskärmade och inhägnande trädgården erbjuder flera mysiga uteplatser. Trädgården är plan och lättskött trädgård med bärbuskar och blommor samt vackra växter.

Ett familjevänligt och ett barnvänligt område. Området inger ett lugn med grönområde och mysiga promenadstråk. Promenadavstånd till flera eftertraktade förskolor och skolor.
Enebyberg, med cirka 5 000 invånare, är ett villasamhälle som till stor del präglas av bebyggelse från första halvan av 1900-talet. Kommundelen gränsar i norr och öster till Täby kommun, i söder till kommundelen Danderyd och i väster till Sjöberg i Sollentuna kommun.

Enebyberg är mycket omtyckt tack vare det fördelaktiga läget med närheten till stan, skolor med gott rykte, bra butiksutbud och fina naturområden. På promenadavstånd når ni både Roslagsbanan och busslinjer som tar er till Stockholm City på ca 15 minuter. I närområdet har ni även Enebytorg med ICA-butik, apotek, restauranger samt annan service. Några kilometer bort finner ni även Enebyängens handelsplats med bland annat Stora Coop. Nästan halva Enebybergs yta upptas av Rinkebyskogen som till stora delar är skyddat som naturreservat. I kanten av Rinkebyskogen ligger populära badsjön Rösjön. Golfspelaren hittar flera bra alternativ innanför kommungränsen, både Danderyds golfcenter, Danderyds golfklubb, Stockholms (Kevinge) golfklubb och Djursholms golfklubb. Från Enebyberg är det goda kommunikationer med både buss och tåg. Tunnelbana från närliggande Mörby centrum i angränsande kommundelen.

Denna oslipade diamant bör upplevas!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Aktuellt bud 5 500 000 kr
45 455 kr/kvm
Pris 5 975 000 kr 49 380 kr/kvm
Boarea 121 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 3 kvm
Visningar

torsdag 28 september 18:00 - 19:00

Boka
Mäklare Vällingby

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

torsdag 28 september 18:00 - 19:00

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Kallelse och dagordning till årsstämma i Cederns villaägareförening 2023
Bilaga 1 Årsredovisning 2022
Omläggning yttertak
Avloppsrenovering
Besiktningsprotokol Alvägen 19
Energideklaration Alvägen 19
Bilagor Alvägen 19
Åtgärdsrapport Alvägen 19

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här