Mötesvägen 4

Lättskött fastighet & inhägnad trädgård - Sydväst vänd tomt & Carport - Renoverat hus & braskamin!

Besiktigad

Till salu Sollentuna Viby Sollentuna kommun

Välkommen till en riktig villaidyll i det omåttligt populära området Viby. Mötesvägen är en kort och mycket charmig gata som på båda sidor kantas av kvarterets fina hus med dess vackra grönskande trädgårdar.

När du har parkerat bilen på fastighetens grusade uppfart eller i dess carport kliver du in genom den charmiga trädörren som leder till husets trädgård. Här breder sig ett härligt soldäck ut över gården i en perfekt harmoni med tomtens betongplattor och en stor och fin gräsyta. Tomten är helt plan och syd- sydväst vänd, den har stilfullt ramats in av staket, en bred grönskande häck och carport med förråd. Har du barn eller husdjur som vill springa fritt håller de sig mycket troligt kvar i den fina inhägnade trädgården. Fruktträd så som ett par äppelträd ger den perfekta skörden för hela året och för den som vill plantera ytterligare och skapa sin egna trädgårdsodling är tomten verkligen optimal

Välkommen till en riktig villaidyll i det omåttligt populära området Viby. Mötesvägen är en kort och mycket charmig gata som på båda sidor kantas av kvarterets fina hus med dess vackra grönskande trädgårdar.

När du har parkerat bilen på fastighetens grusade uppfart eller i dess carport kliver du in genom den charmiga trädörren som leder till husets trädgård. Här breder sig ett härligt soldäck ut över gården i en perfekt harmoni med tomtens betongplattor och en stor och fin gräsyta. Tomten är helt plan och syd- sydväst vänd, den har stilfullt ramats in av staket, en bred grönskande häck och carport med förråd. Har du barn eller husdjur som vill springa fritt håller de sig mycket troligt kvar i den fina inhägnade trädgården. Fruktträd så som ett par äppelträd ger den perfekta skörden för hela året och för den som vill plantera ytterligare och skapa sin egna trädgårdsodling är tomten verkligen optimal. Känslan är privat bakom den höga häcken och om du ändå vill ta del av villaidyllen har du grannar nära inpå.

Husets vackra vita tegelfasad lyser upp i kvarteret och in till huset finns det inte mindre än tre entréer. Här kan man kila in via trappan på framsidan alternativt via husets västra terrassentré eller varför inte använda groventrén som leder till tvättstugan, helt perfekt för regniga dagar när stövlarna sitter på. Huset är i två plan och passar både för den stora familjen när det finns 4 bra sovrum och 2 sällskapsrum men också för den som helt enkelt vill bo lite lyxigt och verkligen njuta av husets öppna och stilfulla planlösning.

Husets entréplan har ett stort kök och ett fantastiskt vardagsrum, denna yta har helt öppen planlösning och fönster i tre väderstreck samt utgång till terrassen i väster. Rummet har också en centralt placerad eldstad som ger både charm och värme till bostaden under hela året. En helt perfekt plats att samla vänner och familj för stora tillställningar. Köket är mycket välutrustat och har en köksö som delar av mot vardagsrummet och matsalsdelen. På entréplan finns också en välutrustad tvättstuga med groventré samt ett sovrum med norrläge och ett rymligt badrum.

På det övre planet finns det 3 rymliga sovrum där 2 av dem vetter i öster och det stora sovrummet har en stiligt inredd klädkammare och utgång till en härlig balkong i västerläge. På övre plan finns också ett renoverat badrum samt ett öppet utrymme som kan inredas som ett extra sällskapsrum. Huset har genomgått grundliga renoveringar och är i gott skick (se renoveringslista).

Sollentuna kan vara ett av det bästa områdena för den som gillar att bo nära naturen men ändå ha all tänkbar service inpå husknuten. För barnen finns det gott om idrottsplatser i närområdet samt ett stort utbud av förskolor och även skola. Vill du bada eller bara ta en promenad runt sjön ligger sjön Ravalen bara några minuter bort. För den hästintresserade finns stora möjligheter med ett flertal stall inom bekvämt avstånd och vill du hellre gå en härlig golfrunda finns närbelägna Sollentuna Golfklubb. När vinterkylan gör sig påmind snörar du på dig skridskorna och tar en tur på isbelagda Ravalen eller Norrviken. För utförsåkning har du en populär slalombacke i området. Möjligheterna till natur och fritidsupplevelser är alltså i det närmaste outtömliga. Trots detta är storstadspulsen inte långt bort, pendeltåget från Norrvikens station tar dig in till stan på 20 minuter och tar du bilen när trafiken rullar på är du i stan på ca 15 minuter.

Välkomna att besöka ett mycket trevligt hus som har allt att erbjuda den som önskar en lättskött fastighet och som är beläget endast en kort biltur från Stockholms innerstad!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 7 995 000 kr 57 107 kr/kvm
Boarea 140 kvm
Antal rum 6 rum
Tomt 661 kvm
Visningar

söndag 1 oktober 11:45 - 12:30

Välkommen!

Mäklare Kungsholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 1 oktober 11:45 - 12:30

Välkommen!

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Besiktningsprotokoll Mötesvägen 4

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här