Spinnakergatan 3

Ett hem som erbjuder allt - 4 rok, dubbla badrum, fantastiskt soligt läge!

Till salu Öster Mälarstrand Västerås kommun

Välkommen till denna rymliga 4 ROK där komfort och elegans möter naturskön prakt. Lägenheten är belägen på våning 2 med maximal integritet och fantastiskt ljusflöde. Med en yta på 93 kvm erbjuder denna bostad generöst med utrymme för hela familjen eller för den som söker en större bostad. Lägenheten har tre rogivande sovrum. Varje sovrum erbjuder tillräckligt med plats för både förvaring och inredning, varv ett av sovrummen har en klädkammare i anslutning. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Badrummet är rymligt med badkar och praktiska bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare

Välkommen till denna rymliga 4 ROK där komfort och elegans möter naturskön prakt. Lägenheten är belägen på våning 2 med maximal integritet och fantastiskt ljusflöde. Med en yta på 93 kvm erbjuder denna bostad generöst med utrymme för hela familjen eller för den som söker en större bostad. Lägenheten har tre rogivande sovrum. Varje sovrum erbjuder tillräckligt med plats för både förvaring och inredning, varv ett av sovrummen har en klädkammare i anslutning. Hallen är rymlig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Badrummet är rymligt med badkar och praktiska bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gästtoalett med dusch, vilket är en fantastisk extra fördel för både familjen och gäster.

En av höjdpunkterna i denna bostad den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrummet som bjuder in till sammankomster. Planlösningen är utformad med tanke på både funktion och estetik, och skapar en trivsam och harmonisk miljö. Balkongen som vetter ut erbjuder en avkopplande miljö fantastiskt förmiddagssol. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller ta emot vänner för trevliga middagar.

Bygganden är uppförd 2017 och erbjuder garageplatser. I omgivningen finns en trevlig och grönskande miljö, perfekt för barnfamiljer eller par som vill ha en lugn och trivsam oas att koppla av i. Öster Mälarstrand är ett eftertraktat område med närhet till E18 och centrum, vilket ger enkel tillgång till arbetsplatser, skolor och shopping. Här bor du med gångavstånd till Mälaren, caféer, restauranger samt allmänna kommunikationer.

Bo i en förening som erbjuder mer än det vanliga. Exceptionell innergård och flertalet faciliteter i form av gemensam takterrass med soldäck, jacuzzi, gästlägenhet, bastu samt lokal som erbjuder ljuvlig utsikt över Mälaren.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fina bostad. Kontakta Ani Maria Balian på 0707-41 56 77 alt. animaria.balian@notar.se för bokning av visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 895 000 kr 41 882 kr/kvm
Boarea 93 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 006 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar Notudden 2
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här