Forskningsringen 82

Sällan till salu! Stor 4a med terrass, balkong och dubbla badrum!

Kommande försäljning Sundbyberg - Ursvik Sundbyberg kommun

Med soligt och fritt läge har man denna ljusa och välplanerade bostad! Bostaden har fönster i fler väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljus samt fri känsla genomgående. Stor och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Bostaden präglas av ljust parkettgolv, fina ytskikt genomgående, exklusiva badrum och en stabil brf ! Två stora balkonger i olika lägen, med gott om plats för möblemang och plantering!

Modernt och stilfullt kök från VEDUM med olika tillval som höjer känslan. Två helkaklade badrum med dusch i båda, perfekt för den större familjen! Tre rymliga, rogivande sovrum med plats för säng, annan möblering och förvaring. Föreningen är stabil och populär med god ekonomi. Här bor du i ett fantastiskt läge med skolor/förskolor, restauranger, kommunikationer, matbutiker, gym, löpspår och mycket mer runt knuten. Tvärbana planeras att färdigställas i området

Med soligt och fritt läge har man denna ljusa och välplanerade bostad! Bostaden har fönster i fler väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljus samt fri känsla genomgående. Stor och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Bostaden präglas av ljust parkettgolv, fina ytskikt genomgående, exklusiva badrum och en stabil brf ! Två stora balkonger i olika lägen, med gott om plats för möblemang och plantering!

Modernt och stilfullt kök från VEDUM med olika tillval som höjer känslan. Två helkaklade badrum med dusch i båda, perfekt för den större familjen! Tre rymliga, rogivande sovrum med plats för säng, annan möblering och förvaring. Föreningen är stabil och populär med god ekonomi. Här bor du i ett fantastiskt läge med skolor/förskolor, restauranger, kommunikationer, matbutiker, gym, löpspår och mycket mer runt knuten. Tvärbana planeras att färdigställas i området.

- Sällan till salu, stor fyra i en stabil brf.
- Dubbla badrum båda försedda med dusch.
- Två härliga balkonger i olika lägen!
- Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2024.
- Smart planlösning med mycket förvaring.
- Nyttjanderätt till externt källarförråd.
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden.
- Modern och fräsch bostad byggd 2021
- Förskolor och skolor i närheten (Forskaren, Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola, Pysslingens förskola/skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan, Milots förskola och Granatäpplets förskola.)

Med kort gångavstånd når man Ursviks naturreservat och motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan, utomhusgym och lekplatser. I naturområdet finns även ett rikt djurliv med bland annat hästar, får och kossor som alla Ursviksbor kan glädjas och njuta av. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, mini-livs med postombud, gym och mycket mer. Runt hörnet av huset finns ytterligare ett utomhusgym samt en fotbollsplan. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område, den gamla militäranläggningen i Ursvik är omgjord till ett aktivitetshus där det nu finns en mindre sporthall för skolor, föreningar och där övriga ytor ska fyllas med olika kultur- och fritidsaktiviteter.

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach, SATS, Systembolaget och Coop. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt och med cykelavstånd till Mall of Scandinavia och Sundbybergs centrum är möjligheterna oändliga! Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går strax utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Från Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Bussförbindelserna i Ursvik är idag goda men kommer bli ännu bättre i samband med att nya tvärbanan färdigställs, då flertalet busslinjer planeras tillkomma. Med nya kommunikationsförbindelserna kommer man bland annat enkelt kunna ta sig till Bromma Blocks och Kista. Läs gärna mer om detta på https://www.sundbyberg.se.
Ursviks torg som blir hjärtat av området med flertalet restauranger, butiker och vårdcentral. Under 2024 öppnar även tvärbanan med två stationer i Ursvik (ena vid torget och andra i norra delen av området).

Kontakta mäklaren för mer information och förtur till köp!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 111,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
5 484 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Registrerad ekonomisk plan
Energideklaration Forskningsringen 84
Årsredovisning 2022
Energideklaration Forskningsringen 82

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här