Tallidsvägen 7

Charmig 3:a med högt läge och svårslagen utsikt!

Till salu Finntorp Nacka kommun

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i populära Finntorp. Lägenheten är ljus och härlig, genomgående fint trägolv, med ett perfekt läge med utmärkta kommunikationer till stan samt närheten till Sickla Köpkvarter och Nacka forum.

Lägenheten har ett högt läge utan insyn och en härlig balkong med fantastisk utsikt i österläge. Hallen är mycket välkomnande med goda avhängningsmöjligeter i form av inbyggda garderober och klädhängare. Köket är stort och trevligt med fina ljusa skåpluckor samt goda arbets- och förvaringsutrymmen. Fullt utrustad maskinpark bestående av kyl/frys, ugn/spishäll och diskmaskin. I köket finns även ett stort skafferi

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i populära Finntorp. Lägenheten är ljus och härlig, genomgående fint trägolv, med ett perfekt läge med utmärkta kommunikationer till stan samt närheten till Sickla Köpkvarter och Nacka forum.

Lägenheten har ett högt läge utan insyn och en härlig balkong med fantastisk utsikt i österläge. Hallen är mycket välkomnande med goda avhängningsmöjligeter i form av inbyggda garderober och klädhängare. Köket är stort och trevligt med fina ljusa skåpluckor samt goda arbets- och förvaringsutrymmen. Fullt utrustad maskinpark bestående av kyl/frys, ugn/spishäll och diskmaskin. I köket finns även ett stort skafferi. Från köket kommer man ut till den härliga balkongen som ligger i härligt österläge. Här får man plats med utegrupp och gröna växter. Lägenhetens mittpunkt är det stora vardagsrummet med stort fönster vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Här ges det plats för både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når du master bedroom som rymmer dubbelsäng och garderober. Intill hallen ligger även det andra sovrummet, som även det rymmer säng, skrivbord och förvaring. Helkaklat, fräscht badrum från stambyte, med WC, dusch och möjlighet till tvättmaskin. Detta är en lägenhet ni inte får missa!


Perfekt läge med närhet till såväl natur som kommunikationer. Finntorp är ett område som blir alltmer populärt och präglas av närförortens lugn men har ändå direkt närhet till Stockholms innerstad. Bussar och tvärbanan avgår med täta avgångar och tar dig till Slussen på 7 minuter samt tunnelbanan som kommer att byggas med flertal stationer i Nacka. Här finns bl a matbutik, solarium, gym (STC), bageri samt några enklare restauranger. På några minuters promenad ligger Sickla Köpkvarter med ett komplett utbud av butiker och bekvämligheter samt t ex ännu ett gym (sats) och en biograf samt Nacka Forums stora utbud av butiker. Längs Svindersvik finns fina promenad- och motionsslingor. På några ytterligare minuters promenad- eller cykelväg finns Hammarbybacken med skidåkning och Nackareservatet med allehanda friluftsliv både sommar och vinter.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 900 000 kr
42 029 kr/kvm
Pris 2 995 000 kr 43 406 kr/kvm
Boarea 69 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 784 kr
Mäklare Nacka & Värmdö

Extra kontaktperson

Mollie Ajax Mac Dowall

0708-10 95 97 Mollie.MacDowall@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Ekonomisk plan
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här