Kirunagatan 52

Fantastisk 2:a med centralt läge i en välskött förening!

Till salu Vällingby - Centrum Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna härliga 2:a belägen i den populära Brf Kapprocken. Här bor ni centralt med närhet till goda kommunikationsmöjligheter, serviceutbud och fina grönområden.

I bostaden finner vi en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och insyn till köket, sovrummet och vardagsrummet till följd av den öppna planlösningen. Det fräscha och moderna köket erbjuder goda arbetsytor tillsammans med köksön som förhöjer köket. I det rymliga vardagsrummet finns det plats för både matbord och soffgrupp vilket gör rummet till en trevlig social yta. I anknytning till vardagsrummet finner vi den möblerade balkongen som har ett fint läge mot innergården. Sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och klädesförvaring

Varmt välkomna till denna härliga 2:a belägen i den populära Brf Kapprocken. Här bor ni centralt med närhet till goda kommunikationsmöjligheter, serviceutbud och fina grönområden.

I bostaden finner vi en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och insyn till köket, sovrummet och vardagsrummet till följd av den öppna planlösningen. Det fräscha och moderna köket erbjuder goda arbetsytor tillsammans med köksön som förhöjer köket. I det rymliga vardagsrummet finns det plats för både matbord och soffgrupp vilket gör rummet till en trevlig social yta. I anknytning till vardagsrummet finner vi den möblerade balkongen som har ett fint läge mot innergården. Sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och klädesförvaring. Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar, möjligheten finns för egen tvättmaskin vilket ökar bekvämligheten. Denna bostad har gott om ljusinsläpp och originaldetaljer från femtiotalet.

- Fräscht kök
- Välskött förening
- Goda kommunikationsmöjligheter
- Balkong mot innergården
- Lugnt område
- Två förråd

Brf Kapprocken är mycket omtyckt och populär. En välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi samt välskötta fastigheter med flertalet stora renoveringar gjorda. Till lägenheten hör även två rymliga förråd. Tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum finns lättillgängligt.

Kirunagatan 52 är beläget i ett lugnt och härligt område, med gångavstånd till Vällingby Centrum och dess rikliga utbud, med bra shopping i ett stort antal butiker, biograf, bibliotek, medborgarhuset Trappan med Kulturhuset Stadsteaterns satellitscen, caféer, restauranger och isbana på vintern. Förskola finns nära och grundskola på cykelavstånd.

Utmärkta kommunikationer med ett flertal busslinjer och tunnelbana från Vällingby Centrum. För den som önskar finns det gott om idrottsplatser i närområdet, Vällingby sim- och idrottshall på tvåhundra meters avstånd, och nära även till populära Nälstabadet. I de vackra och naturnära omgivningarna finns både löparslingor och vackra promenadstråk bl.a. längs Mälarens strand. Närhet till flera bad vid Mälaren.

Denna bostad bör utan tvekan upplevas! Vid eventuella frågor kontakta ansvarig mäklare: 0768- 99 00 64.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 395 000 kr 41 293 kr/kvm
Boarea 58 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 131 kr
Visningar

söndag 1 oktober 14:00 - 14:45

Varmt välkommen!

Boka

måndag 2 oktober 17:00 - 17:30

Varmt välkommen!

Boka
Mäklare Vällingby

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 1 oktober 14:00 - 14:45

Varmt välkommen!

Boka

måndag 2 oktober 17:00 - 17:30

Varmt välkommen!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här