Utgårdsvägen 9B

Parhus med bästa läge i Solhem i förening med pool

Till salu Spånga - Solhem Stockholm kommun

Varmt välkomna till detta attraktiva brf-parhus med ett bra läge i Solhem. Huset har genomgående en fin standard med trivsamma uteplatser och egen parkeringsplats. Föreningen har gemensam pool för sköna dagar i solen. Trivsamt entréplan med goda sociala ytor samt ett välutrustat kök med köksö. Fräscht badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det andra planet erbjuder tre sovrum av ovanligt god storlek, varav två av dem kan användas som master bedroom. På det övre planet finner ni ett stort badrum utrustat med golvvärme, handdukstork och badkar

Varmt välkomna till detta attraktiva brf-parhus med ett bra läge i Solhem. Huset har genomgående en fin standard med trivsamma uteplatser och egen parkeringsplats. Föreningen har gemensam pool för sköna dagar i solen. Trivsamt entréplan med goda sociala ytor samt ett välutrustat kök med köksö. Fräscht badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det andra planet erbjuder tre sovrum av ovanligt god storlek, varav två av dem kan användas som master bedroom. På det övre planet finner ni ett stort badrum utrustat med golvvärme, handdukstork och badkar. Vindsplanet har ni en underbar terrass med högt läge och där ni kan fånga solen under stora delar av dagen och kvällen. På vindsplanet finner ni det fjärde sovrummet som passar utmärkt som gästrum/kontor samt ett rymligt vindsutrymme.

Huset har ett mycket eftertraktat läge i Solhem på en lugn gata invid Gläntans bollplan. Lagom gång- och cykelavstånd till Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado, Dennis kött och Åsas fisk. Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar er in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter samt flertalet busslinjer mot Vällingby, Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m. Närmaste busshållplats ligger på nästa gata. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Kunskapsskolan och Solhemsängens skola, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 590 000 kr 36 720 kr/kvm
Boarea 125 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift
6 310 kr
Visningar

söndag 24 september 12:30 - 13:15

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Emelie Schmidt

0708-67 70 17 emelie.schmidt@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 12:30 - 13:15

Anmäl dig till visningen för en bättre service!

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt Utgårdsvägen 9B
Årsredovisning Brf Villa Hagbard, 2022
Energideklaration Utgårdsvägen 9A och 9B
Stadgar, Brf villa Hagbard

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här