Fältvägen 11

Till salu Sollentuna Rotebro Sollentuna kommun

Varmt välkomna till denna familjeidyll belägen på Fältvägen 11 med ett lugnt och ombonat läge. I ett av Rotebros attraktivaste och barnvänliga område ges nu chansen att förvärva detta fina kedjehus med perfekt läge i populära Gillbo. Generös insynsskyddad tomt om 439 kvm med utsikt över grönområde. Både fram och baksida erbjuder gott om soltimmar. Välplanerade 129 kvm som erbjuder fem sovrum, vardagsrum, tv rum två badrum, trivsamt kök samt ett rymligt garage. Badrummen är helkaklade och har golvvärme. På nedre plan finns det dusch och på övre plan dusch samt badkar

Varmt välkomna till denna familjeidyll belägen på Fältvägen 11 med ett lugnt och ombonat läge. I ett av Rotebros attraktivaste och barnvänliga område ges nu chansen att förvärva detta fina kedjehus med perfekt läge i populära Gillbo. Generös insynsskyddad tomt om 439 kvm med utsikt över grönområde. Både fram och baksida erbjuder gott om soltimmar. Välplanerade 129 kvm som erbjuder fem sovrum, vardagsrum, tv rum två badrum, trivsamt kök samt ett rymligt garage. Badrummen är helkaklade och har golvvärme. På nedre plan finns det dusch och på övre plan dusch samt badkar.

Huset öppnas upp till en trevlig hall med mycket goda avhängningsmöjligheter. Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in behagligt med ljus. Vardagsrummet ger gott om plats för soffgrupp framför mediabänken samt övrig trivselmöbel. Mysig kamin som ger bra värme på vintern. Härifrån når man bostadens fantastiska baksida.

Köket är bostadens hjärta med en trevlig matplats invid fönsterpartier och dörr mot den trevliga framsidan. Tvättstugan bjuder på goda förvaringsmöjligheter i garderober samt flertalet skåp. Fem rogivande och välplanerade sovrum med fönsterparti som ger rummen ett behagligt ljusinsläpp.

Stor altan med plats för loungemöbel samt matbord i ett svårslaget solläge med många härliga soltimmar. En naturlig plats för att umgås och grilla med nära och kära, trevliga sommardagar. Uppfart med plats för bilen utanför husets garage med rymligt förråd som ger plats för trädgårdsredskapen mm. För dig som har elbil finns det laddbox installerat.

Natur och fritid
Vill du ha närhet till naturen är Fältvägen väg helt rätt för dig. Bara ett stenkast bort har du Rotebro Golfklubb som på sommaren erbjuder golf och på vintern skidåkning. Det finns hela tre golfbanor i närområdet. Många i området som jobbar hemifrån går och åker skidor på lunchrasten om vädret tillåter och på sommaren tar du bara golfbagen på ryggen och går till golfbanan. Ute på fältet finns en fin fotbollsplan och på vintertid en väldigt populär pulkabacke. Utanför dörren har du väldigt fina promenadstråk som tar dig mot Antuna och Edssjön, vill du ta med dig fika finns det många bänkar och bord längs vägen. Norrvikens vatten har du också på cykelavstånd som är perfekt för både bad och paddling. Vid rätt väderförhållanden under vinterhalvåret kan det även vara trevligt att åka långfärdsskridskor på sjön. Större grönområden hittar du ut mot Järvafältet där du kan ta dig ett dopp i Översjön, träna på utegym eller ta en tur i löpspåret. På cykelavstånd finns överby ridskola.

Kommunikationer
På promenadavstånd ligger Rotebro station. Härifrån tar du dig med enkelhet till Stockholm City, Arlanda flygplats eller Uppsala. Vill du ta bussen är den bara 100 meter bort. Från Rotebro station finns även bussar som tar dig till Bollstanäs, Upplands Väsby, Arlanda flygplats samt Kallhäll. För dig som är bilburen kommer du snabbt ut på E18, E4 samt E20.

Service och shopping
Nere vid Rotebro torg vid pendeltågsstationen finns det mesta du behöver som Hemköp, apoteket, bibliotek, postombud, ett par restauranger samt vårdcentral. En bit bort har du även Rotebro handelsplats där du bland annat hittar Coop, Willys, Systembolaget, Max Hamburgare, Blomsterriket och ChopChop. För dig som är shoppingsugen finns gott om centrum i närheten. Närmast har du Sollentuna centrum, Häggviks handelplats och Väsby centrum.

Skolor och förskolor
En kort promenad från huset finns ett flertal förskolor och skolor, både kommunala och fristående med olika profil.

Med bil tar du dig med enkelhet ut på till både E4an, E18 och E20. Vid infra city finner du Biltema samt Bauhaus. Lite längre bort har du Mall of Scandinavia med ett stort utbud av spännande butiker, restauranger, caféer och bio. Gallerian är Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla. Intill Mall of Scandinavia ligger Friends Arena som erbjuder många olika evenemang.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Trygga köp - besiktning & dolda fel-försäkring

Det här huset är besiktigat och har dolda fel-försäkring.

Läs mer

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris 6 495 000 kr 50 349 kr/kvm
Boarea 129 kvm
Antal rum 7 rum
Biarea 16 kvm
Visningar

söndag 24 september 13:30 - 14:15

måndag 25 september 18:00 - 18:30

Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 24 september 13:30 - 14:15

måndag 25 september 18:00 - 18:30

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Besiktning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här