Råsundavägen 134

Välplanerad 1a med topprenoverat badrum!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Varmt välkommen till denna mysiga etta på Råsundavägen 134. Här bor du högst upp i huset med balkong i österläge där du kan avnjuta smarriga helgbruncher i solen. Direkt när du kliver in i lägenhetens allrum välkomnas du av ljuset från det stora fönstret. Här kan får du plats med allt som behövs i en lägenhet, sovalkov, matbord samt vardagsrumsdel. Den stora sovalkoven erbjuder plats för bred säng och kan med enkelhet skärmas av med hjälp av ett draperi eller industriglasvägg. Köket är välplanerat och här finns nödvändigheter såsom spis, kombinerad ugn/mikro, fläkt och kyl/frys. Badrummet är topprenoverat med massagedusch, gott om förvaring, handdukstork, i lyxiga mörka materialval

Varmt välkommen till denna mysiga etta på Råsundavägen 134. Här bor du högst upp i huset med balkong i österläge där du kan avnjuta smarriga helgbruncher i solen. Direkt när du kliver in i lägenhetens allrum välkomnas du av ljuset från det stora fönstret. Här kan får du plats med allt som behövs i en lägenhet, sovalkov, matbord samt vardagsrumsdel. Den stora sovalkoven erbjuder plats för bred säng och kan med enkelhet skärmas av med hjälp av ett draperi eller industriglasvägg. Köket är välplanerat och här finns nödvändigheter såsom spis, kombinerad ugn/mikro, fläkt och kyl/frys. Badrummet är topprenoverat med massagedusch, gott om förvaring, handdukstork, i lyxiga mörka materialval. I den möblerbara hallen finns stora garderober samt plats för klädhängare för ytterkläderna. Till lägenheten hör ett förråd.

Bostaden ligger i hjärtat av Råsunda, Solnas mest eftertraktade område. Tunnelbana och bussar går i nära anslutning till bostaden och på ca 10 minuters promenadavstånd nås pendeltåg och tvärbana. På Råsundavägen finns det gott om butiker, restauranger och caféer och i Gamla Filmstaden finns SF- biograf som visar de allra senaste filmerna. Föredrar man motionsträning ligger Löt- och Råstasjön på några minuters avstånd där man kan gå långa promenader längst vattnet eller träna på det nyöppnade utegymmet.

På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder 250 butiker och är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För Er som söker större utmaning än så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 28 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 881 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här