Hagalundsgatan 14, vån 7

Väldisponerad och renoverad 4:a med grym utsikt!

Till salu Hagalund Solna kommun

ACCEPTERAT PRIS!
Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Välkommen till denna väldisponerade och renoverade 4:a högt upp i huset belägen i solid Brf! Lägenheten disponeras optimalt med ett sällskapsvänligt vardagsrum och tre st sovrum med gott om ljusinsläpp. I hallen finns gott om plats för förvaring. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är utrustat med kyl & frys, diskmaskin, inbyggd ugn & mikro, spishäll, och fläkt samt matplats för 4-6 personer. Här kommer kocken inom dig att stortrivas! Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng, övrig möblering och gott om förvaring. I hallen finner du fler garderober med mer plats för avhängning. Badrummet är stambytt och utrustat med WC, dusch, handfat, spegelskåp och handukstork

ACCEPTERAT PRIS!
Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Välkommen till denna väldisponerade och renoverade 4:a högt upp i huset belägen i solid Brf! Lägenheten disponeras optimalt med ett sällskapsvänligt vardagsrum och tre st sovrum med gott om ljusinsläpp. I hallen finns gott om plats för förvaring. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är utrustat med kyl & frys, diskmaskin, inbyggd ugn & mikro, spishäll, och fläkt samt matplats för 4-6 personer. Här kommer kocken inom dig att stortrivas! Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng, övrig möblering och gott om förvaring. I hallen finner du fler garderober med mer plats för avhängning. Badrummet är stambytt och utrustat med WC, dusch, handfat, spegelskåp och handukstork. Bostaden genomsyras av ett rikligt ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier som skänker ett behagligt ljusinsläpp. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till Solna C och med utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Perfekt första bostad för den som flyttar hemifrån eller paret som letar något tillsammans!

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 447 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 624:-/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén! I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation i närhet av bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 3 400 000 kr 50 746 kr/kvm
Boarea 67 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 087 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration 18,20,22,24
Energideklaration 8,10,12,14
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här