Eldsbergagränd 45

Nyrenoverad 3:a med Inglasad Balkong i Östberga

Till salu Stockholm kommun

Välkommen till denna fantastiska 3:a i Östberga! Lägenheten är belägen på bottenvåningen, vilket ger dig en bekväm och praktisk boendelösning. Den inglasade balkongen förlänger ditt boende ut i det gröna och skapar en perfekt plats att njuta av både morgonkaffet och kvällssolen. Här kan du skapa minnesvärda stunder med vänner och familj året om, oavsett väder. Det nyrenoverade köket är verkligen pärlan i detta hem. Köket erbjuder både förvaringsutrymme och arbetsytor i överflöd. Detta unika hem började som en 2:a men har genomgått en genomtänkt renovering för att skapa en rymlig 3:a. Här bor du med närhet till både natur och stadsliv

Välkommen till denna fantastiska 3:a i Östberga! Lägenheten är belägen på bottenvåningen, vilket ger dig en bekväm och praktisk boendelösning. Den inglasade balkongen förlänger ditt boende ut i det gröna och skapar en perfekt plats att njuta av både morgonkaffet och kvällssolen. Här kan du skapa minnesvärda stunder med vänner och familj året om, oavsett väder. Det nyrenoverade köket är verkligen pärlan i detta hem. Köket erbjuder både förvaringsutrymme och arbetsytor i överflöd. Detta unika hem började som en 2:a men har genomgått en genomtänkt renovering för att skapa en rymlig 3:a. Här bor du med närhet till både natur och stadsliv. Området erbjuder grönskande parker och promenadstråk samtidigt som du har enkel tillgång till Stockholms puls och allt det stadslivet har att erbjuda.

Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Stockholm stad diskuterar att under de närmsta 10 åren bygga ca 2500 nya bostäder i området och även bygga förskolor. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka.

Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen.
Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 195 000 kr 30 915 kr/kvm
Boarea 71 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 224 kr
Visningar

söndag 24 september 12:00 - 12:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 24 september 12:00 - 12:45

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 25 september 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Eldsbergagränd 35-47
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här