Solvallavägen 32

Renoverad och charmig villa anno 1925 i Duvbos villaidyll! Hörntomt!

Besiktigad

Kommande försäljning Sundbyberg - Duvbo Sundbyberg kommun

Välkommen till denna charmiga, välbehållna och renoverade villa med stor hörntomt i bästa solläge! Här finner du en unik fastighet på en av villakvarterets populäraste adresser.

Huset är välskött, klädd i vacker grön träpanel med spröjsade fönster. Huset är fördelat på två stora plan samt källarvåning och inredd vind. Här finner du inte bara en villa utöver det vanliga, utan också en möjlighet att uppleva det bästa av både inomhus- och utomhuslivet.

Entréplanet erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa och tv-möbel. Vardagsrummet gränsar till ett allrum via pampiga skjutdörrar som kan nyttjas som ytterligare sovrum eller bibliotek. Vidare erbjuder entréplanet en gäst-wc som nås från hallen samt ett tidlöst och arbetsvänligt kök med utsikt och utgång till trädgården. Här finns mycket goda förvaringsutrymmen, full maskinell utrustning och utrymme för matplats vid fönstret

Välkommen till denna charmiga, välbehållna och renoverade villa med stor hörntomt i bästa solläge! Här finner du en unik fastighet på en av villakvarterets populäraste adresser.

Huset är välskött, klädd i vacker grön träpanel med spröjsade fönster. Huset är fördelat på två stora plan samt källarvåning och inredd vind. Här finner du inte bara en villa utöver det vanliga, utan också en möjlighet att uppleva det bästa av både inomhus- och utomhuslivet.

Entréplanet erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa och tv-möbel. Vardagsrummet gränsar till ett allrum via pampiga skjutdörrar som kan nyttjas som ytterligare sovrum eller bibliotek. Vidare erbjuder entréplanet en gäst-wc som nås från hallen samt ett tidlöst och arbetsvänligt kök med utsikt och utgång till trädgården. Här finns mycket goda förvaringsutrymmen, full maskinell utrustning och utrymme för matplats vid fönstret. På entréplanet finner ni dessutom villans två guldkorn, den vackra öppna spisen och matsalen - helt omringad av spröjsade fönster och egen utgång till trädgården.
En svängd trappa tar er upp till övre planet. Här erbjuds två sovrum och ett toppmodernt och exklusivt badrum med dubbelhandfat, badkar och dusch. Från det övre planet öppnar dubbeldörrarna ut mot husets rejäla terrass i soligt läge med en fantastisk utsikt över Duvbos takåsar. Högst upp i villan nås en inredd vind som används som sovrum eller gästrum. Rummet är idag inrett med såväl dubbelsäng som mindre enkelsäng.
Ett rejält källarplan med rymligt sovrum har utgång till trädgården vilket gör rummet lämpligt för tonårsbarnen. Utöver allt detta finns en fräsch och stor tvättstuga, verkstad med förvaringsutrymmen, WC och förråd. Centraldammsugare finns.

På uppfarten mot huset finns parkeringsplats för 2–3 bilar och ingång till ett garage med plats för förvaring av allt ifrån cyklar till gräsklippare. Den soliga tomten är friköpt och ligger insynsskyddat och lummigt. Här kan barnen springa ut och in från huset samtidigt som ni har god uppsikt över trädgården från huset. Villans trädgård består av underbara, väletablerade planteringar, kalkstensmurar samt uteplatser med plats för lek, middagar och trädgårdsfester. Här finns en generös och solig uteplats omgiven av en vacker pergola med plats för långbord. Gräsmattan är perfekt för lekande barn och erbjuder möjlighet till bollspel och studsmatta. Trädgården ramas in av olika häckar och fullvuxna träd som sträcker sig mot himlen. De vackra och frodiga rabatterna blommar med klassiska växter såsom pioner, rosor, nävor, murgröna och daggkåpa. Här växer äppelträd, bärbuskar, magnolia, japanska körsbärsträd, ek, kastanjeträd och 150-år gamla tallar som bidrar till den lummiga trädgården.
Kombinationen av moderna och praktiska lösningar tillsammans med originalgolv, öppen spis, vackra fönster och en unik trädgård gör detta hus till något alldeles extra. Många av de större renoveringarna är gjorda med praktiska lösningar samtidigt som man bevarat husets äldre charm, här är det bara att flytta in!

På Solvallavägen bor man lugnt och barnvänligt men ändå otroligt citynära. Duvboskolan är en skola som ligger mitt i villaområdet, granne med Duvbo kyrka. Skolan rymmer cirka 270 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolverksamheten bedrivs tillsammans med fritidshemmet.
Genom Duvbo går buss 504 som tar er till Sundbybergs centrum. Duvbo har också en egen tunnelbanestation som på 12 minuter tar er in till T-centralen. På endast 3 minuters promenad nås busslinje 504 och på 5–6 minuter Duvbos T-bana. Från Sundbyberg C går pendel- och regiontågstation, tunnelbana, tvärbana mot Solna station och Sickla samt bussar. Busslinje 506 mellan Hallonbergen och Karolinska går via Sundbybergs C ligger och stannar på Ursviksvägen.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Pris Kontakta mäklare
Boarea 202 kvm
Antal rum 6 rum
Biarea 85 kvm
Mäklare Sverige

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Tomtkarta
Mätbevis
Energideklaration
Besiktningsprotokoll

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här