Växthusvägen 26

Kommande försäljning Vega Västerås kommun

- Friköpt radhus med hörntomt
- Välplanerad planlösning med gott om förvaring
- Bergvärme för låga driftkostnader
- Insynsskyddad i soligt läge
- Attraktivt beläget på populära Vega

Varmt välkommen till detta trevliga radhus på attraktiva Vega. Här bor du i en välplacerad bostad fördelad på tre plan. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall samt sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Charmigt kök utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Genomgående ljusa ytskikt är det som präglar entréplan. Köket mynnar ut mot vardagsrummet där det återfinns ett stort fönster som ger vackert ljus, här ryms soffa med tillhörande möblering. Stor altan förlänger vardagsrummet ut till trädgården där det finns plats för bord och stolar att njuta vid under vackra sommardagar

- Friköpt radhus med hörntomt
- Välplanerad planlösning med gott om förvaring
- Bergvärme för låga driftkostnader
- Insynsskyddad i soligt läge
- Attraktivt beläget på populära Vega

Varmt välkommen till detta trevliga radhus på attraktiva Vega. Här bor du i en välplacerad bostad fördelad på tre plan. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall samt sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Charmigt kök utrustat med spishäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Genomgående ljusa ytskikt är det som präglar entréplan. Köket mynnar ut mot vardagsrummet där det återfinns ett stort fönster som ger vackert ljus, här ryms soffa med tillhörande möblering. Stor altan förlänger vardagsrummet ut till trädgården där det finns plats för bord och stolar att njuta vid under vackra sommardagar. Lättskött tomt med plats för odlingar och lek. På övervåningen återfinns två sovrum med gott om förvaring samt badrum med wc, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp och badkar. I källaren återfinns gillestuga för ytterligare ett sovrum om så önskas samt duschrum med tvättmaskin/torktumlare. Det återfinns även en toalett på källarplan med wc, handfat med tillhörande kommod samt spegelskåp.

Uppvärmning via bergvärme för låga driftkostnader samt fiber indraget till huset.

På eftertraktade Vega bor du med närheten till det mesta, gångavstånd till Centrum och tågstationen, ett stenkast från Rocklundas idrottsanläggningar samt närheten till populära förskolor andra lärosäten. Njut av ett ostört och lugnt läge perfekt för både barn och vuxna med flertalet möjligheter till fritidsaktiviteter i närområdet.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 92 kvm
Antal rum 4 rum
Biarea 44 kvm
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Frågelista

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här