Ripstigen 2

Kommande försäljning Bergshamra Solna kommun

På Ripstigen 2, våning 5 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Ica och coop på någon minuts avstånd.

Bostaden präglas av en modern och stilren känsla och är helt inflyttningsklar. Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för förvaring. Den finns inbyggda garderober och här finns utrymme för hatthylla eller fler garderober om så önskas. Vidare finns ett stort och ljust kök med möjlighet för matplats. Sovrummet är behagligt och här finns plats för garderober och dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och ljusinsläppet är magiskt, härifrån når du den inglasade balkongen som vetter mot grönska med sjöglimt

På Ripstigen 2, våning 5 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Ica och coop på någon minuts avstånd.

Bostaden präglas av en modern och stilren känsla och är helt inflyttningsklar. Ni välkomnas av en rymlig hall med plats för förvaring. Den finns inbyggda garderober och här finns utrymme för hatthylla eller fler garderober om så önskas. Vidare finns ett stort och ljust kök med möjlighet för matplats. Sovrummet är behagligt och här finns plats för garderober och dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och ljusinsläppet är magiskt, härifrån når du den inglasade balkongen som vetter mot grönska med sjöglimt. Balkongen har sol stora delar av dagen vilket är perfekt för dig som gärna ligger i solstolen eller äter måltider utomhus. Badrummet är fräsch och stambytt och här finns plats för tvättmaskin och torktumlare. En väldisponerad planlösning med rymliga och tilltagna rum och stora fönsterpartier i två väderstreck ger ljus och rymd. På golvet ligger fin ekparkett och väggarna är målade med ljusa kulörer.

I Bergshamra är kommunikationerna utmärkta. På endast några minuters gångavstånd finns både tunnelbana (röd linje) som tar Er till Universitetet (3 min), Tekniska Högskolan (6 min) och Stockholm C (12 min) samt bussar som bl.a. går till Mörby C, Solna C, Kista, Bromma, Sundbyberg, Universitetet m.m.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Ripstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär, restauranger och cafér.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 43 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 458 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration Ripstigen 4
Energideklaration Ripstigen 6
Energideklaration Ripstigen 2
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här