Russinvägen 3, 1tr

Unik etage lägenhet - Nyproducerad - Fri utsikt

Kommande försäljning Hökarängen Stockholm kommun

Välkommen till en nyproducerad helt magisk tvåa med loft, balkong med kvällssol mot grön omgivning helt utan insyn.

Här kan du njuta av att vara bland de första boende i ett helt unikt hus uppfört 2021 i mysiga Hökarängen. Här erbjuds uppgraderad lyx med mycket förvaring, generösa sällskapsdelar, öppen planlösning med generös takhöjd. Praktiskt kök med mycket fina ytor och full maskinpark. Ett stort sovrum med garderober längst med vägg samt dubbla fönster partier. Loftet är perfekt som kontorsdel eller tv-hörna. Det helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter inklusive egen tvättutrustning, vilket underlättar vardags logistiken

Välkommen till en nyproducerad helt magisk tvåa med loft, balkong med kvällssol mot grön omgivning helt utan insyn.

Här kan du njuta av att vara bland de första boende i ett helt unikt hus uppfört 2021 i mysiga Hökarängen. Här erbjuds uppgraderad lyx med mycket förvaring, generösa sällskapsdelar, öppen planlösning med generös takhöjd. Praktiskt kök med mycket fina ytor och full maskinpark. Ett stort sovrum med garderober längst med vägg samt dubbla fönster partier. Loftet är perfekt som kontorsdel eller tv-hörna. Det helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter inklusive egen tvättutrustning, vilket underlättar vardags logistiken.

* Lediga garageplatser
* Föreningen accepterar juridiska personer som medlemmar
* Fri uthyrning i andra hand utan tidsbegränsning
* Inom föreningen finns garage och källarförråd
* Föreningen äger marken

I Hökarängen bor du attraktivt med närhet till centrum och naturområden. Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger på promenadavstånd med många badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning vintertid. Farsta Centrum är mycket populärt med sina hundratal butiker och erbjuder alla tänkbara varor och tjänster man kan tänkas behöva. Här samsas matbutiker, apotek, banker, klädbutiker, caféer, restauranger, gym m.m. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

Er nya adress är belägen på en lugn gata i ett grönt område. Endast 4 minuters promenad bort väntar Hökarängens tunnelbanestation, varifrån ni tar er till söder på en kvart och Stockholm C på ca 20 minuter. Vid tunnelbanan finns en matbutik och utanför finns det restauranger och butiker. Alldeles i närhet ligger även Gubbängen med 11-manna konstgräsplan, beachvolleybollplan, löparbanor, boulebana och streetbasketplan.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 44 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 271 kr
Mäklare Farsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2023_russin_3
stadgar_russin_3
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här