Förrådsgatan 8

Sekelskiftes 2.5a i hjärtat av Råsunda!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

- Nära kommunikationer och restauranger!
- Populär adress!
- Fönster i två väderstreck!
- Vackra sekelskiftesdetaljer!
- Stabil förening med låg belåning!

Nu ges det möjlighet att förvärva denna charmiga sekelskiftes 2.5a, på en av Råsundas populäraste adresser! Denna lägenhet präglas av vackra sekelskiftesdetaljer så som trägolv, spröjsade fönster och högt i tak. Bostaden har också ett genomgående läge med fönster i två olika väderstreck vilket ger hela bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Här välkomnas man av en mycket rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Vidare in till bostadens kök finns all den maskinella utrustningen man kan önska tillsammans med gott om arbetsytor. Från köket kan man blicka ut över föreningens innergård och kvarterets vackra sekelskiftesbyggnader. Vardagsrummet är stort och trivsamt med gott om plats för familj och vänner att umgås, här finns plats för större soffgrupp samt övrigt möblemang. Det rogivande sovrummet ger plats för större säng, bra förvaring och andra trivsel möbler

- Nära kommunikationer och restauranger!
- Populär adress!
- Fönster i två väderstreck!
- Vackra sekelskiftesdetaljer!
- Stabil förening med låg belåning!

Nu ges det möjlighet att förvärva denna charmiga sekelskiftes 2.5a, på en av Råsundas populäraste adresser! Denna lägenhet präglas av vackra sekelskiftesdetaljer så som trägolv, spröjsade fönster och högt i tak. Bostaden har också ett genomgående läge med fönster i två olika väderstreck vilket ger hela bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Här välkomnas man av en mycket rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Vidare in till bostadens kök finns all den maskinella utrustningen man kan önska tillsammans med gott om arbetsytor. Från köket kan man blicka ut över föreningens innergård och kvarterets vackra sekelskiftesbyggnader. Vardagsrummet är stort och trivsamt med gott om plats för familj och vänner att umgås, här finns plats för större soffgrupp samt övrigt möblemang. Det rogivande sovrummet ger plats för större säng, bra förvaring och andra trivsel möbler. Lägenheten har ett separat duschrum som är nyrenoverat 2023 och en WC som är kaklat. Detta är en lägenhet för er med högt ställda krav, missa inte denna!

Föreningen är så gott som skuldfri och erbjuder bland annat innergård med grill, bastu mm.

OMRÅDET
Kvarteret runt omkring är lugnt, med närhet till parker. Gamla Råsunda erbjuder ett brett utbud av service och flera restauranger såsom; Supreme Burger, en Napolitansk pizzeria, Enrico’s vinbar och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Coop och en ICA- butik för matinköpen. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egen biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. Längs med Råsundavägen finns flera butiker och service såsom kemtvätt, frisör, florist och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, restauranger och upplevelser, som konserter, IMAX- biograf och andra nöjen. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker Ica Kvantum och Hemköp. Vid Tuletorget finns ytterligare ett SATS gym.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Välkommen!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 57 kvm
Antal rum 2.5 rum
Avgift
2 566 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här