Råstensgatan 13

Renoverad gaveltvåa i hjärtat av Sundbyberg! Solig balkong!

Kommande försäljning Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

Accepterat pris!

Välkommen till denna moderna och optimalt planerade tvårummare i gavelläge med balkong! Stora fönsterpartier låter ljuset flöda in och förstärker känslan av rymd och en luftig atmosfär. Köket är modernt med vita luckor och gott om maskinell utrustning. Öppen planlösning mot kök ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Vardagsrummet ger utrymme för stor soffa, soffbord och tv-bänk. Sovrummet är stort till ytan och utrymme finns för garderobsvägg. Badrummet renoverat med smakfylla inredningsval och golvvärme. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare finns under praktisk avlastningsbänk

Accepterat pris!

Välkommen till denna moderna och optimalt planerade tvårummare i gavelläge med balkong! Stora fönsterpartier låter ljuset flöda in och förstärker känslan av rymd och en luftig atmosfär. Köket är modernt med vita luckor och gott om maskinell utrustning. Öppen planlösning mot kök ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Vardagsrummet ger utrymme för stor soffa, soffbord och tv-bänk. Sovrummet är stort till ytan och utrymme finns för garderobsvägg. Badrummet renoverat med smakfylla inredningsval och golvvärme. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare finns under praktisk avlastningsbänk. Även hallen har gott om förvaringsutrymmen i smarta garderobslösningar för både klädförvaring och städskåp. Bostaden har ljusa väggar samt genomgående fint golv i ekparkett. Förutom goda förvaringsmöjligheter i hallen finns två separata förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd. Från vardagsrummet nås en fantastisk balkong med sikt ner mot Sundbyberg centrum!

Här bor du i en stabil förening med bra gemensamhetsutrymmen som tvättstuga och gemensam takterrass. Hiss finns i huset!

Råstensgatan är en lugn gata som ligger i närheten till Sturegatan där affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg ligger på några meters avstånd. Pendeltåget tar dig in till Stockholms Central på ca 8 minuter. I närheten finns fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken. Tulegatan ligger en minuts promenad från bostaden. Här finns också gott om restauranger, cafeér och gym som exempelvis Sats och Puls & Träning.

Varmt Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 53 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 735 kr
Mäklare Sundbyberg

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här