Kvarnvägen 22, 4tr

Välplanerad trea med stor balkong!

Till salu Jakobsberg Järfälla kommun

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea om 81 kvm på en attraktiv adress i Jakobsberg, nära till service och kommunikationer. Här bor ni i en charmig lägenhet med bra solläge. Man möts av en välkomnande hall med goda förvaringsutrymmen, följt av ett trivsamt och effektivt kök med goda arbetsytor. För den som vill kan man med enkelhet göra ett extra rum vid matplatsen. Rymligt badrum med dusch, wc, spegelskåp, tvättmaskin och golvvärme. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in härligt med solljus. Här får du plats med soffa, tv bänk och annan trivselmöblering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea om 81 kvm på en attraktiv adress i Jakobsberg, nära till service och kommunikationer. Här bor ni i en charmig lägenhet med bra solläge. Man möts av en välkomnande hall med goda förvaringsutrymmen, följt av ett trivsamt och effektivt kök med goda arbetsytor. För den som vill kan man med enkelhet göra ett extra rum vid matplatsen. Rymligt badrum med dusch, wc, spegelskåp, tvättmaskin och golvvärme. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in härligt med solljus. Här får du plats med soffa, tv bänk och annan trivselmöblering. Från vardagsrummet når ni bostadens stora balkong som nästan fungerar som ett extra rum. I taket finns det spotlights som ger ett behagligt ljus.

Brf Kvarnen är en stor och stabil förening med 287 lägenheter som har gjort många stora renoveringar på senaste tid. Både kök och badrum genomgick ett stambyte under 2023. Under samma år fick även alla nya balkonger som både blev större och inglasade. Alla fönster byttes 2015.

Föreningen har gemensamma tvättstugor och många parkeringsplatser både utomhus och inomhus. Man kan välja med eller utan el, till billiga priser!

Brf Kvarnen ligger på gångavstånd till Jakobsbergs Centrum, ett köpcentrum med över 100 butiker, restauranger och annan service. Här finns bland annat mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, caféer, frisörer, optiker, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård. För ännu mer shopping finns Barkarbystaden en kort biltur bort.
Pendeltågstationen ligger bara på några minuters promenad från Jakobsbergs Centrum. Med pendeln är du på Stockholms central på bara cirka 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Flera busslinjer går med direkttrafik till Kista och Sollentuna. Den bilburna tar sig snabbt ut på E18 för vidare transport.

Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett aktivt idrotts- och friluftsliv. Jakobsbergs simhall har flera bassänger, gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA och en solterrass. I kommunen finns flera sporthallar, bland annat i Kallhäll, Viksjö och Björkeby. Den största sporthallen i kommunen finns i Jakobsberg med plats för cirka 1 100 personer på läktaren. Den moderna konstgräsanläggningen Järfällavallen med två fullstora 11-mannaplaner för fotboll. En av planerna är uppvärmd, vilket är mycket uppskattat vintertid.
Strax väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke, en 300 meter lång backe med lift. I anläggningens två nedfarter kan du åka snowboard, freeride och rails. Föredrar du golf? Då kan Viksjö golfbana vara värt ett besök. Här finns både en 9 och en 18 hålsbana, båda inbäddade i vacker natur.

Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess vackra insjömiljöer. Här finns flera badplatser, och båtklubbar för den båtintresserade. I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora ges möjlighet till natursköna promenader i det gröna. Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de vackra och skiftande miljöerna.
Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde - Ängsjö. Här finns möjlighet att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren kan man bada och paddla kanot.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Budgivning pågår
Pris 1 995 000 kr 24 630 kr/kvm
Boarea 81 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
6 128 kr
Visningar

söndag 10 december kl. 11:00 - 11:30

Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 10 december kl. 11:00 - 11:30

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energi-deklaration
Energideklaration
Brf Kvarnen ÅR 2022
Energideklaration
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här