Gyllenborgsgatan 12

Trivsam & välplanerad - Högt belägen i huset - Fina detaljer från 1920-talet!

Kommande försäljning Kungsholmen Stockholm kommun

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Välkomna till en fint renoverad tvåa om 41 kvm som har genomgående planlösning och fönster i två väderstreck. Lägenheten är belägen på andra våningen i en vacker fastighet med byggår 1926 och präglas av den stilfulla tjugotalsklassicismen med hög takhöjd, serveringsskåp och vackra spröjsade fönster. Lägenheten är lättmöblerad och har bra inredningsytor, i alla rum är det ljusa, grå väggar och fina parkettgolv som är vitlaserade. Entrén till bostaden är stilfull med marmorgolv. Köket renoverades 2015 och är stort med plats för ett ordentligt matbord med ca 6 sittplatser, fint inrett med stenskiva, rostfria vitvaror och bevarat serveringsskåp. Badrummet har ljust kakel och klinker samt badkar och i hallen finns det bra förvaring i en klädkammare och en inbyggd garderob. Högt läge i huset med fin utsikt över både kvarterets fina 20-tals hus och föreningens stora, lummiga innergård

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Välkomna till en fint renoverad tvåa om 41 kvm som har genomgående planlösning och fönster i två väderstreck. Lägenheten är belägen på andra våningen i en vacker fastighet med byggår 1926 och präglas av den stilfulla tjugotalsklassicismen med hög takhöjd, serveringsskåp och vackra spröjsade fönster. Lägenheten är lättmöblerad och har bra inredningsytor, i alla rum är det ljusa, grå väggar och fina parkettgolv som är vitlaserade. Entrén till bostaden är stilfull med marmorgolv. Köket renoverades 2015 och är stort med plats för ett ordentligt matbord med ca 6 sittplatser, fint inrett med stenskiva, rostfria vitvaror och bevarat serveringsskåp. Badrummet har ljust kakel och klinker samt badkar och i hallen finns det bra förvaring i en klädkammare och en inbyggd garderob. Högt läge i huset med fin utsikt över både kvarterets fina 20-tals hus och föreningens stora, lummiga innergård. Lägenheten disponeras idag som en tvåa med ett stort kök och ett stort sovrum med plats för dubbelsäng men kan om så önskas göras om i sin disposition då det finns va-stammar på flertalet ställen i bostaden.

Ett alldeles perfekt läge i området, på bästa adress mitt i de charmiga kvarteren omgivna av dess fina hus, trottoarer som grönskar och stora innergårdar. I området finns det både badbryggor och badklippor vid Mälaren och grönområden så som populära Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand ligger endast ett stenkast från porten.

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett mindre källarförråd och det finns en stor och fin innergård med grill och flertalet tvättstugor. På samma våningsplan har du även direkt access till föreningens balkong där man kan avnjuta en kopp kaffe med utsikt över föreningens trevliga innergård. Brf Kalkonen är en äkta förening med 546 lägenheter och 44 hyreslokaler. Via föreningen har man möjlighet att hyra två övernattningslägenheter och föreningen har också två lokaler man kan få låna. Den ena är en festlokal på ca 100 kvm och den andra är en hobbylokal som man kan boka för nyttjande av mindre renoveringar. Föreningen äger marken och har endast 2 247 kr/kvm i lån.

Här bor du i ett lugnt område centralt på Kungsholmen med närhet till grönskande Rålambshovsparken med naturskönt promenadstråk längs Norr Mälarstrand. Nära till Fridhemsplan med sitt fantastiska utbud av shopping och service. Inom promenadavstånd finns dessutom Lindhagens Galleria med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym och ICA Maxi. Promenadavstånd till Hornsbergs strand där du hittar bland annat populära Restaurang Piren och även badbryggor och småbåtshamn. Kommunikationerna är goda, runt hörnet finns T-bana Thorildsplan (Grön Linje) samt buss 50 och 61.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 595 000 kr 87 683 kr/kvm
Boarea 41 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 209 kr
Mäklare Kungsholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Mätbevis
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021-2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här